Mix 2020. 11. 27.

Megújult webshoppal várja vásárlóit a DUNTEL, a régió egyik legkedveltebb mobiltelefon szaküzlete

A folyamatos fejlődés és megújulás útján haladva ezúttal az online térben való megjelenésen lépett egy nagyot előre a komáromi üzlethelyiséggel is rendelkező DUNTEL mobiltelefon szaküzlet. A több mint 10 éves múlttal rendelkező vállalkozás új, áttekinthető és naprakész webshoppal várja vásárlóit, melyen fellelhető a szaküzlet már jól megszokott, bő kínálatának minden egyes darabja.

A DUNTEL szaküzlet 2006 óta van jelen a mobiltelefonok világában és az azóta eltelt közel másfél évtized alatt a környék egyik legkeresettebb mobiltelefon szakboltja lett. Az új és használt mobiltelefonok, táblagépek, mobil tartozékok és GPS készülékek értékesítésével foglalkozó vállalkozás jó hírnevét a rendkívül széles választék mellett a professzionális és minőségi szolgáltatásainak köszönheti. A szoftveres és hardveres javításon belül az üzletet leggyakrabban törött displayek, vagy akkumulátorok cseréjével keresik fel a vásárlók. A DUNTEL nagy raktárkészletének köszönhetően azonban a legtöbb esetben megvárásra is meg tudják javítani a hibás készüléket.  

A szaküzlet a legutóbbi alkalommal a világhálón jelentkezett újítással, hiszen új külsőt kapott webshopjuk, mely immár teljes készenlétben várja a vásárlókat. „Szükségét éreztük, hogy legyen egy könnyen kezelhető, naprakész webshopunk, hogy online is megfelelően tudjuk tájékoztatni vásárlóinkat. Webshopunkon jelenleg már kínálatunk valamennyi érdekes és attraktív termékei elérhetők, a nagyjából 30-40 fajta telefon és tartozékok mellett pedig időnként hasznos blogbejegyzésekkel is várjuk majd az olvasókat – mesélt az újításokról a DUNTEL üzlethálózat tulajdonosa, Kráz László.

A DUNTEL így most már nem csupán boltjában, de az online világban is folyamatosan frissülő választékkal jelentkezik, melyek között a legújabb mobilkészülékek is megtalálhatók: „Kínálatunkban a közelmúlt egyik nagy újdonsága a Samsung S20 FE mobiltelefon volt, mely ráadásul rendkívül kedvező áron kapható nálunk. Továbbá a napokban megérkeztek hozzánk a legújabb iPhone készülékek is, így vásárlóink immár ezekkel is találkozhatnak üzleteinkben és az online felületeken“ – tette hozzá Kráz László.

Ahogy sok más üzlet és webáruház, úgy természetesen a DUNTEL sem hagyhatta figyelmen kívül a november végi Black Friday akciót, mely webshopjukon és üzletükben november 29-éig tart. A cég munkatársai hatalmas akciókkal készültek vásárlóik számára, melyek a mobiltelefonokon kívül a fülhallgatókat és órákat is érintik.   

További információért érdemes felkeresni a DUNTEL megújult webshopját, vagy felkeresni a Pozsonyi úti TESCO áruházban található DUNTEL szaküzletet.