Mix 2020. 07. 07.

Törött kijelző, meghibásodott telefon? A DUNTEL megvárásra javítja a hibát

A komáromi üzlethelyiséggel is rendelkező DUNTEL a régió egyik kedveltebb mobiltelefon szaküzlete. Köszönhetően nem csak a rendkívül széles kínálatának, de a profi szervizelésnek és minőségi szaktanácsadásnak is. Újdonságként pedig immár a Pozsonyi úton (TESCO áruház) található komáromi üzletben megvárásra is helyre tudják hozni a meghibásodások nagy részét. 

Több, mint egy évtizede, 2006-ban kezdte meg működését a DUNTEL szaküzlet, mára pedig már szinte az egész dél-szlovákiai régiót lefedi, hiszen Dénesdtorcsmisérdtől (Dunajská Lužná) Komáromig 6 különböző helyszínen is megtalálható. Az új és használt mobiltelefonok, táblagépek, mobil tartozékok és GPS készülékek értékesítésével foglalkozó szaküzlet egyik legkeresettebb szolgáltatása a telefonok vásárlása mellett már eddig is a megbízható, professzionális minőségű szervizelés volt. 

Az újításokat követően viszont már a szaküzlet ajtaját sem kell elhagynia a hibás készüléknek, a DUNTEL szakemberei helyben is képesek orvosolni a problémát

Szoftveres és hardveres javítást is vállalunk, de leggyakrabban törött displayekkel, vagy akkumulátorcserével keresnek meg minket a vásárlók. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően viszont 10 esetből 8-szor helyben, megvárásra is meg tudjuk javítani a meghibásodott telefonokat. A járvány ideje alatt is visszaigazolást nyert, hogy szükség van erre az egyedi szolgáltatásunkra, miután pedig már a hét minden napján nyitva tarthatunk reggel 9 órától este 8 óráig, így a sürgős esetekkel is kereshetnek minket a telefontulajdonosok, akár hétvégén is” – mondta a DUNTEL üzlethálózat tulajdonosa, Kráz László. 

Azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki egy teljesen használhatatlan telefont vinne be a szaküzletbe, hiszen a DUNTEL nemcsak, hogy adatmentéssel is foglalkozik, de be is számítja a telefont a következő készülék árába. “Miután új és használt telefonokkal egyaránt foglalkozunk, vásárlóink bátran elhozhatják hozzánk elavult, lecserélni kívánt telefonjainkat és mi vagy felvásároljuk azt, vagy beszámítjuk következő vásárlásukba. Az úgymond használhatatlan készülékek esetében pedig alkatrészre is átveszünk telefonokat” – mondta el a tulajdonos.   

A DUNTEL szaküzlet rendkívül széles kínálattal rendelkezik a mobiltelefonok mellett a tartozékok területén is, hiszen a védőüvegektől kezdve a különböző színű és típusú telefontokokon át az egyéb kiegészítőkig, töltőkábelekig és fülhallgatókig minden megtalálható, régi és új telefonokra egyaránt. Emellett fényképek előhívására is van lehetőség az önkiszolgáló fotóterminál segítségével, valamint a 4ka szolgáltatóval való együttműködésnek köszönhetően már SIM kártya is vásárolható a szaküzletben. 

Egy apró részlet a tartozékok széles kínálatából

Az érdeklődőknek, vagy a telefon beállítása során elakadt felhasználóknak pedig szaktanácsadással is tudnak szolgálni a szaküzlet munkatársai: “Gyakran keresnek minket szoftveres hibákkal és beállítási problémákkal is. Kollégáink azonban minőségi szaktanácsadással és segítséggel tudnak szolgálni, így az első bekapcsolás utáni beállítástól a Google fiók létrehozásán, vagy applikációk letöltésén át a komolyabb szintű beállításokig mindenben segítséget nyújtanak vásárlóinknak” – mondta végezetül Kráz László. 

Üzletek és elérhetőségek:

  • Komárom, Pozsonyi út – TESCO Komárno, tel.: 0944 944 033
  • Dénesdtorcsmisérd, Diós utca 60 – Coop Center, tel.: 0944 300 304
  • Dunaszerdahely, Fő utca 65, tel.: 031 552 95 77
  • Dunaszerdahely, Galántai út – ZOC MAX, tel.: 0944 013 618
  • Dunaszerdahely, Fő utca 75 – OC Galéria TESCO, tel.: 031 558 3000
  • Somorja, Pozsonyi út 61/68 , tel.: 0901 744 033