Mix 2016. 06. 08.

Elromlott a mobil eszközöd? A Duntel-es fiúkhoz bármikor fordulhatsz!

Használt és új mobiltelefonok, tabletek, felújított laptopok árusítása és szervizelése felső fokon, a hét minden napján!

Sokak számára már ismerős Duntel nevezetű üzlethálózat, amely használt és új mobiltelefonok, laptopok, tabletek és tartozékok árusításával és szervizelésével foglalkozik.

A bolt az észak-komáromi Tesco-ban található, és nemrégiben bővült ki, szépült meg. „Kellemesebb és tágasabb lett boltunk – mondja a Duntel üzlethálózat tulajdonosa, Kráz László. – Ennek köszönhetően az áruválaszték is nagyobb lett: kétszer-háromszor több termék látható a polcokon.”

DUNTEL-13 (Medium)

A Duntel elsősorban mobiltelefonok adás-vételével és szervizelésével foglalkozik. Ha meguntuk régi telefunkat, itt eladhatjuk, vagy becserélhetjük. „Eladóink és szervizeseink szakemberek, megbízható tanácsot tudnak adni – világosít fel Kráz László. – Többen közülük a Nokiában dolgoztak azelőtt, de képzéseken is részt vesznek, hogy minél nagyobb pofizmussal tudják kiszolgálni a hozzánk betérőket.”

Az üzlet hatalmas előnye, hogy minden nap nyitva tart. „Nemrégiben egy férfi vasárnap délután keresett fel minket, kétségbeesve. Beázott az iPhone 6-os mobilja, ami pedig üzletemberként létfontosságú volt a számára. Helyben kellett volna megjavítani. Ezt az adott pillanatban nem tudtuk megoldani, azonban átküldtük Dunaszerdahelyi központunkba, ahol azonnal megjavították a telefonját.”

Ahogy a fenti példa is mutatja, megeshet, hogy a mobiltelefont nem tudják Komáromban megjavítani – azonban a dunaszerdahelyi központ mellett kiváló kapcsolatokat ápolnak a márkaszervizekkel is. „Fontos hangsúlyozni, hogy eredeti alkatrészekkel dolgozunk, nem úgy rendeljük őket különféle kínai oldalakról.”

DUNTEL-1 (Medium)

A Duntel elsősorban iPhone, Lenovo és Microsoft termékekkel foglalkozik. Más márkák termékei is kaphatók, azonban ezeknek tartozékaiból teljes a skála: üvegfólia, tokok, autós telefontartó, töltők, stb. Ezen kívül forgalmazzák az olasz Celly tartozékait is, amely kiváló minőség elérhető áron. „Erre különösen büszkék vagyunk – árulja el a tulajdonos. – Ugyanis ennek árusítása szigorú feltételekhez kötött, és Szlovákiában csak kevesen felelnek meg ennek. A cég rendszeresen ellenőrzi, nem élünk-e vissza jó hírükkel.”

A mobiltelefonokon kívül a Duntelben eladhatjuk, becserélhetjük, illetve megjavíttathatjuk laptopjainkat, tabletjeinket és GPS-einket is. A GPS-ek frissítését is kérhetjük. De ha újat szeretnénk ezekből az elektrotechnikai tárgyakból, azt is beszerzik a számunkra.

Biztonság, minőség, megbízhatóság – Komáromban immár három éve várja Önt a Duntel!

DUNTEL-5 (Medium)

 

További üzleteik:

Dénesdtorcsmisérd (Dunajská Lužná) – Jednota Coop Center
Somorja – Jáde épülete
Dunaszerdahely – OC Tesco
Zoc Max – Fő utca

Telefonszámok:

Dénesdtorcsmisérd (Dunajská Lužná): 0944 300 304
Somorja 0901 744 033
Dunaszerdahely: 0944 013 618, 031 552 9577
Komárom: 0944 944 033

DUNTEL-13 (Medium) DUNTEL-4 (Medium) DUNTEL-6 (Medium) DUNTEL-8 (Medium) DUNTEL-7 (Medium)