Mix 2020. 06. 12.

Minőségi autószervizt keres? A Procar Servis ügyfélközpontú szemlélettel és széles körű szolgáltatásokkal várja Önt

Ha Ön autótulajdonos, valószínűleg számtalanszor szorult már kisebb-nagyobb gondok miatt hozzáértők segítségére, legyen az apa, szomszéd, vagy az utca végén található szerelő. Így minden bizonnyal gyakran előfordult olyan helyzet is, hogy nem tudta mi a konkrét meghibásodás, mennyibe fog kerülni a javítás és, hogy egyáltalán mikor kaphatja vissza járművét. A Procar Servis ezt az idejétmúlt eljárást hagyja maga mögött azzal, hogy ügyfeleiket a javítás teljes folyamatán végigvezetik, az első vizsgálattól az utolsó csavar meghúzásáig. 

Egy személyautónak a nap minden percében szolgálatra készen kell állnia, ezért fontos, hogy a lehető legjobb odafigyelést kapja. Ha viszont még nincs tapasztalata autószerelőkkel, első útja nagy eséllyel a közösségi média felületekre vezet majd, ahol előbb-utóbb a Procar Servis munkatársaiba is belebotlik. Elég, ha telefonon, vagy a Messenger szolgáltatáson keresztül felveszi a kapcsolatot a szervizzel, elmondja problémáját, és két-három napon belül már viheti is autóját a Procar Servis Komáromtól 9 km-re, Izsán található műhelyébe.

Ügyfélközpontú szemlélet

A szervizhelyen a két tulajdonos, Krisztián és Péter várja az ügyfeleket, további két kollégájuk társaságában. A fiúk meghallgatják az Ön gondját, majd első útjuk a problémás autóhoz vezet és számítógépes diagnosztikai vizsgálat alá vetik. A szakemberek pontosan megállapítják a problémát, majd az Ön jelenlétében kutatják fel a pereferenciáinak és pénztárcájának is leginkább megfelelő alkatrészeket. Természetesen a problémától függően változik a javítás időtartama, de olajcsere és egyéb kisebb munkálatok esetén a szervizelést megvárásra is vállalják. A munkálatok végeztével Önt már a megjavított autó fogja várni a műhelyben, a srácok pedig megismertetik a munkafolyamatokkal, az alkatrészek cseréjével, igény esetén pedig a műszaki vizsgát is biztosítják. Autója így egy helyen eshet át komplett karbantartáson. 

Teljeskörű szolgáltatás

A Procar Servis 2017 óta biztosít a klasszikus szolgáltatások mellett szélvédő javítást és cserét, karosszéria polírozást és felújítást, valamint fényszóró polírozást. Valamennyi szolgáltatás igénybe vehető a 3,5 tonna alatti járművek esetében, így beleértve a furgonokat és terepjárókat is. Az előzőek mellett pedig gumiszerviz szolgáltatás is igénybe vehető, így gumi- vagy kerékcsere és keréktárcsa vagy felni vásárlás is. A komplex szolgáltatásoknak köszönhetően így nem csak megadhatja járművének azt a minőséget, amit megérdemel, de időt és pénzt is megtakaríthat.

A Procar Servis szakembereit a Facebook és Instagram felületeken is megtalálhatja, vagy személyesen Izsán, a 777-es szám alatt (Komárom felől első letérő balra, rögtön a falutábla után). Vegye fel velük a kapcsolatot a +421 915 756 011 -es, vagy a +421 915 647 266-os telefonszámon, esetleg a varga@procarservis.sk vagy takacs@procarservis.sk e-mail címek egyikén.