Sport 2017. 12. 06.

Nézd meg Farkas Laci teljesítményét a Ninja Warrior Hungary középdöntőjéből

A komáromi ninjáról, Farkas Laciról már többször is hírt adtunk portálunkon. Legutóbb a Ninja Warrior Hungary versenyen mutatott nagyszerű teljesítményéről lehetett olvasni, aminek köszönhetően beküzdötte magát a nem hétköznapi ügyességi verseny középdöntőjébe

Azóta a tévécsatorna már műsorra tűzte a verseny középdöntőit, amelyben Farkas Lacinak a pálya mellett még az előző körben összeszedett sérülésével is meg kellett küzdenie.

Így teljesített Laci a Ninja Warrior Hungary középdöntőjében: 

Laci elmondta, „mivel az első tévében leadott adás és a középdöntő között mindössze egy nap telt el, esélyem sem volt arra, hogy helyrejöjjön a lábam. Én is és az orvosok is mindent megpróbáltak, hogy 100%-os legyek a versenyre, de sajnos nagyon gátolt a sérülés. Viszont így is sikerült teljesítenem a pálya nagy részét, ami miatt elégedett lehetek, az utolsó akadály viszont kifogott rajtam. Nagyon szerettem volna bekerülni a fináléba, s úgy érzem, ha nincs a sérülésem, akár sikerülhetett is volna. A többi játékosnak, így a vásárúti Boráros Gábornak is természetesen szorítok a verseny következő szakaszaiban.”

Laci már most biztos benne, hogy amennyiben a jövő évben is megrendezik a Ninja Warrior-t, újból megméretteti magát. Ennek megfelelően már most készül a verseny következő évadára. Farkas Laci extrém dolgait addig is a bcgninja Instagram név alatt, valamint a Facebookon lehet követni.