Videó 2020. 01. 16.

Freestyle fekvőtámasz a Kossuth téren: A komáromi ninját a hideg sem állítja meg (VIDEÓ)

A TV2 Ninja Warrior című ügyességi versenyét is megjáró Farkas Laci újabb videót tett közzé a YouTube videómegosztó oldalon. Figyelembe se véve a téli csípős hideget, ezúttal a komáromi Kossuth teret szemelte ki edzésének színhelyévé.

A képkockákat és Farkas Laci könnyed mozgását látva azt gondolná az ember, hogy a világ egyik legtermészetesebb dolga lehet leutánozni a mozdulatsort. A komáromi ninja számára valóban már-már rutinszerűek a videóban látott gyakorlatok, de elmondása szerint hosszú évek munkája van abban, hogy a jelenlegi szintre jusson.

Farkas Lacit a közelmúltban sérülések is nehezítették, még a Ninja Warrior nevezetű versenyben szedett össze egy térdsérülést, amiből a mai napig nem sikerült teljesen felépülnie, de az edzések ennek ellenére sem szakadhattak meg: „A Ninja Warrior után úgy éreztem, javul a térdem, az egyik edzésen viszont sajnos elég komolyan rásérültem. Műteni is kellett, amit egy hosszú rehabilitációs időszak követett és még a mai napig sincs 100%-os állapotban. Februárban vár is rám még egy MRI vizsgálat ezzel kapcsolatban. Az edzést viszont akkor sem tudtam szüneteltetni, amikor menni is csak fél lábon tudtam” – mesélt állapotával kapcsolatban a komáromi ninja.

A nehézségek azonban cseppet sem vették el Laci kedvét, tele van ötletekkel és tervekkel. Hamarosan pedig egy újdonsággal is várja majd az edzésre fogékonyakat: „Fokozatosan készítjük az új videókat, készülünk a versenyekre, de nem zárok ki egy újabb ügyességi vetélkedőn való részvételt sem. Viszont az elsődleges, hogy teljesen rendbe jöjjön a térdem. A közeljövőben pedig egy különlegességgel is várom majd a komáromiakat és környékbelieket. A múltban sikeresen elvégeztem a WCO edzői tanfolyamát, melyet a hétköznapokban a »fegyencedzés« néven, vagy saját testsúllyal végzett gyakorlatokként ismernek. Most pedig elérkezettnek érzem a pillanatot, hogy ezt a tudást átadjam másoknak is. Ebben az edzésformában minden megtalálható: akrobatikus gyakorlatok, robbanékonyság, erő és rengeteg extrém mozdulat. Várom tehát üzenetben mindazok jelentkezését, akik elég elszántságot éreznek magukban, hogy kipróbálják a testmozgásnak ezt a nem mindennapi formáját. Kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlom” – mondta végezetül Laci.

Farkas Laci szinte naponta frissülő tartalommal jelentkezik Instagram oldalán, érdemes tehát követni az újdonságokért.