Kultúra 2017. 08. 18.

Nézd meg, milyen vagány pasi lett Habodász István!

Habodász István, vagy ahogy Komáromban mindenki nevezi, Habi, pár évvel ezelőtt, 16 évesen azzal vált híressé, hogy jelentkezett a „Slovensko hladá talent” tehetségkutató show-ba. Rossz szlovák kiejtésével, emlékezetes „Valibuk” szavalatával sokak szemében nevetségessé vált, míg mások emelték kalapjukat bátorsága és bimbózó tehetsége előtt. A város is nyelvére vette, ki jót, ki rosszat mondva róla, amit nem lehetett könnyű elviselni kamaszként. Bárhogy legyen, Habi kitartott céljai mellett. Most a Kaposvári Egyetem negyedéves színművész-hallgatója, Eperjes Károly tanítványa.

Emlékezetes „Valibuk” szavalata: 

 

Játszott a Kaposvári Csiky Gergely Színházban, jelenleg a budapesti Nemzeti Színházban láthatjuk, szeptembertől pedig a Soproni Petőfi Színházban kezd egy új darabot próbálni. Az egyetem keretei között az Oscar-díjas Szabó Istvánnal forgatott együtt: Csehov Három nővérében Andrejt alakította. Naptára tele van munkával – mi, komáromiak pedig nagyon örülünk sikereinek!

Nézd meg, mennyit változott István az elmúlt évek alatt:

16 évesen a „Slovensko hladá Superstar”-ban. Sokan nem hittek benne: 

Egy nemrég készült fotósorozaton – Kovács JuJu Photography – azonban egy vagány pasi néz vissza ránk. Csak így tovább, sok sikert kívánunk a pályádon!