Mix 2018. 07. 03.

Nyári képzés sztármentorokkal a közösségi média szerelmeseinek. Csak kiválasztottaknak!

Ha otthonosan mozogsz a Facebook, Instagram vagy a YouTube világában,érdeklődsz a marketing iránt és szeretnél betekintést nyerni online kampányok kulisszái mögé, akkor ezt a nyári képzést NEKED TALÁLTUK KI!

Első alkalommal hirdeti meg a 22Media digitális ügynökség a SziaKomárommal karöltve a MediaHero elnevezésű mentorprogramot a közösségi média szerelmeseinek.

A nyári képzés során 5 alkalommal valódi reklámkampányokon dolgozhattok együtt ügynökségünk tagjaival és a csatlakozó mentorokkal.

A projektben mentorként már egészen biztosan részt vesz a második legtöbb Instagram követővel rendelkező magyar (csak Palvin Barbi előzi meg), Ausztrália elsőszámú fashion bloggere, Csinger Andi és párja, Csintalan Tivadar, aki szintén befutott Instagram influencer. A mentorprogram során mellettük még találkozhattok a több mint 280 ezer YouTube feliratkozót számláló Zsozéatyával  és a Facebookon 1,3 millió kedvelőt magáénak tudható Tibi atyával is.

2 hét, 5 alkalom, sztár mentorokkal

A 2 héten át 5 alkalommal megrendezésre kerülő MediaHero mentorprogramban a kiválasztott ötös csapat tagjaként előtted is megnyílik a lehetőség, hogy részt vegyél valódi online kampányok készítésében. Hasznos tippeket kapsz majd fotózásról, vlogolásról, hogyan írj ütős szöveget, hogyan építsd akár saját énmárkádat, és hogyan használd ki maximálisan a közösségi média nyújtotta lehetőségeket. Ehhez rendszeres segítséget kapsz majd a mentoroktól is, akik több alkalommal várnak majd érdekes előadásokkal és feladatokkal.

A nyári képzés legügyesebb résztvevői akár állandó megbízást is kaphatnak majd a 22Media digitális ügynökségtől.

Kik jelentkezhetnek mentoráltként a programra?

15 és 26 év között tulajdonképpen bárki, akit érdekel a social media, a fotózás, a videózás, a copywriting, és nem utolsó sorban fejlődni is szeretne benne.

Hogy lehet jelentkezni?  

A jelentkezéshez írj egy e-mailt a hello@22media.sk címre, vagy üzenetet a 22Media ügynökség Facebook oldalára, melyben egy rövid bemutatkozás mellet megfogalmazod, miért is szeretnél részt venni nyári képzésünkön.  

A beérkezett jelentkezéseket a jelentkezési időszak lezártával összesítjük, ami után kiválasztásra kerül az az öt szerencsés, akik részt vehetnek a  2 héten át tartó nyári képzésünkön.

A részvétel INGYENES!

Jelentkezési határidő: 2018.július 12. (csütörtök) 23:59

Jelentkezz és légy te a jövő MediaHero-ja!