Város 2018. 10. 02.

Ki legyen Komárom polgármestere? SZAVAZZ!

A tegnapi nap során nyilvánosságot látott azon komáromi jelöltek végleges névsora, akikből válogathatunk majd a november 10-ei önkormányzati választások során. A polgármesteri posztért hatan szállnak harcba, míg a képviselő-testület 25 székére összesen 70-en pályáznak.   

Az idő előrehaladtával folyamatosan megismerkedhettünk a polgármester- és képviselőjelöltekkel. Elsőként a MOST-HÍD, majd a Függetlenek Komáromért csoport és az MKP is bemutatta listáját. Az induláshoz szükséges aláírások leadási határideje utáni napokban pedig további 3 személy jelentette be indulását a polgármesteri posztért. Így állt végül össze a polgármesterjelöltek végső, 6-os listája.

A novemberi választásokon a polgármester személye mellett a képviselő-testület tagjait is megválasztjuk. A 25 tagú testület tagjai 3 körzet jelöltjeiből állnak majd össze; az 1-es, őrsújfalui választókörzetből egy, míg a 2-es és 3-as választókörzetekből 12-12 jelölt kerül be a testületbe. Összesen 70-en jelezték indulásukat a képviselői posztokért.

⬇️ LÁSSUK IS A JELÖLTEK NEVEIT! NÉZD ÁT A LISTÁT ÉS SZAVAZZ! ⬇️ 

[poll id=”11″]

Az alábbiakban pedig a képviselőjelöltek listáját láthatjuk: