Kultúra 2013. 10. 04.

Október 11-én tizedik RÉVolution: Spinline, Balien, Pronk és a többiek!

Hosszú pihenő után 2013. október 11-én vár minket a szezonnyitó és ráadásképpen a kerek, tizedik Révolution party a City Reboot csapat szervezésében. A helyszín már megszokottan a révkomáromi RÉV és szintén szokásosan a nagyszínpadon a drum and bass, a kis helyiségben a house, techno és a deep dubstep dominálnak.

A nagyszínpad kiemelt vendége a budapesti SPINLINE. Ez a háromtagú csapat az évek folyamán olyan nagyágyú kiadóknál jelentette meg saját trackjeit mint a Ram, Dispatch, a Horizons vagy a Shogun Limited, szóval igazán minőségi drum and basst produkálnak a srácok, még a világhírű Marky is pörgeti a felvételeiket és olyan komoly arcokkal dolgoztak már együtt mint Hydro, Icicle, Octane, DLR. A dj szettjeik pedig egyszerre mélyek és sodróak.
A tehetséges dnb dj-kért nem kell messze menni, hiszen az estét a nagyszínpadon kiegészítik a galántai PRONK, aki pár év alatt a régió közkedvelt dj-e lett és  főleg húzós neuro funkkal őrjíti meg a közönséget, az estét pedig az ógyallai Bluescene nyitja meg a rá jellemző kellemes deep és liquid dob-basszussal.
A nagyszínpadon a City Reboot Teamből ezúttal a tavalyi felállástól eltérően most egy helyszínen INFRA és DILEMMA.

Az Atmospheric Stagen a fő vendég a dunaszerdahelyi BALIEN, aki ontja magából a jobbnál jobb deep & tech houset és dj szettjeit is ezekből az ízekből készíti el. Nem maradhat ki innen a révkomáromi  TRANSPARENTMAN, akinek megjelenése már a beatport eladási listáján a legjobb 20 között is landolt. DJ szettjei manapság mélyek, nagyon mélyek…
A City Reboot képviseletében itt STRUKTURE deep dubsteppel és PSYCHO dögös technóval büntetnek.

A vizualizációról az EZREMEK ÉS KÉSZ duó gondoskodik.

A három a mesékben is bűvös szám, reméljük a City Reboot dj és szervezőbrigád harmadik évadja szintén bűvös, de legalábbis minőségi underground zenékkel és főleg jóhangulatú, békés partyzókkal lesz teli, ahogy ez eddig is így volt.  Az előző évadból rengeteg jó élményünk van, ha csak a legemlékezetesebbeket emeljük ki, akkor az abszolút legjobb az a buli volt, amelyen Counterstrike zúzott. Ne feledkezzünk meg azonban a City Reboot többi rendezvényéről sem: a tavasszal megtartott Forest Bass második részéről, ahol a szabad ég alatt sikítottunk, és az évadban voltak a csapatnak törekvései más stílusok bemutatására is a drum and bass-en kívül, az OKSID partyn a house, techno, az X-Files bulin a goa trance és a Bass Force partyn a dubstep domináltak. Reméljük, ez így folytatódik a jövőben is.

révolution flyer