Sport Dél-komárom 2021. 02. 12.

Online közvetítik a kézi meccseket Dél-Komáromban

A KVSE-nél (Komárom Városi Sportegyesület) minden szakosztályban és valamennyi sportágban folytatódtak a bajnokságok. Így január első hetétől elkezdődtek az edzések és a felkészülések.

Becker Balázs elnök kiemelte, hogy hosszú szünet után a női serdülő kézilabdások is elrajtolhattak, így először Pápa város csapatát látják vendégül a mieink.

– A járvány miatt több mérkőzés is elmaradt. Ehhez a helyzethez nagyon nehéz alkalmazkodni a sportolóknak, hiszen ahhoz, hogy egy sportoló sikeres legyen, folyamatos felkészülésre van szüksége – hangsúlyozta Becker Balázs.

Január közepén, normál körülmények között a kézilabdásoknál még az alapozásnak kellene zajlani, ennek ellenére már bajnoki mérkőzéseket játszanak, ami az elnök szerint nem szerencsés dolog. Becker Balázs ugyanakkor hozzátette, hogy annak viszont örül, hogy a sportolók egészségesek és – igaz, jelenleg még korlátozásokkal, szurkolók nélkül – minden mehet a maga útján.

Mivel a mérkőzések zárt kapusak és csak szigorú feltételek mellett engedélyezett az edzés is, csak az trénerek és a játékosok látogathatják a helyszíneket.

Az egyesület szeretné, hogy a szurkolók és az érdeklődők figyelemmel kísérhessék az eseményeket, ezért a meccseket közvetítik majd. Az adásokat a KVSE kézilabdaYouTube csatornáján követhetik figyelemmel a sportbarátok.

(Forrás: komarom.hu)