Mix 2018. 01. 16.

Összefogással új játszótér épülhet városunkban

A 2016-os és 2017-es év után a LIDL üzletlánc idén is elindította nyereményjátékát, mely során ha összefogunk, pár egyszerű lépést követve városunk a jövőben új játszótérrel gazdagodhat. 

A LIDL üzletlánc a közelmúltban ismét elindította nyereményjátékát, melyben a lakosság dönt arról, mely városok gyarapodjanak újonnan létesített játszóterekkel. A játékban részt vevő városok különböző kategóriákban szerepelnek, a kategóriák két legtöbb szavazatot összegyűjtő városa pedig egy-egy új játszótérrel gazdagodik a versenyt követően.

A komáromi Danika is arra kér mindenkit, segítsen megnyerni Komárom számára az új játszóteret:

De hogy pontosan mit is kell tenni annak érdekében, hogy Komárom legyen az egyik díjazott? 

  1. Látogassunk el a https://zihadielko.lidl.sk/ weboldalra,
  2. Regisztráljunk a jobb felső sarokban található menün keresztül.
  3. Válasszuk ki Komáromot a városok listájából, majd szavazzunk a „Hlasuj” gombra kattintva.

Ezen felül a versenyen lehetőség van egy további szavazat leadására is. Ehhez nem kell mást tenni, csupán 150 pontot elérni Majával a weboldalon található játékban.

 

A pontszám teljesítése után így egy további extra szavazathoz juttathatjuk Komáromot.

Az oldal minden nap lehetőséget kínál az újbóli voksolásra, így akár naponta is leadhatóak a dupla szavazatok városunkra.

Az üzletlánc már a 2016-os és ’17-es évben is meghirdette játékát, melyek során így összesen 20 új játszóteret kaptak az ország különböző városai, Pozsonytól egészen a kelet-szlovákiai Sztropkóig.

Akár Komárom következő játszótere is így épülhet majd

A változás lehetősége tehát ismét a kezünkben van. Éppen ezért, szánjuk rá naponta azt a pár percet városunkért, s városunk gyermekeinek boldogságáért. Ennél könnyebben ugyanis aligha van módunk arra, hogy örömet szerezzünk a kicsiknek, s új játszótérhez juttassuk a várost, ahol élünk.