Sport Dél-komárom 2020. 12. 02.

Öt hét kihagyás után dél-komáromi győzelem Füreden!

Az NB II férfi felnőtt bajnokság 9. fordulójában a (Dél-)Komárom VSE a BFKA Balatonfüred otthonában játszott november 29-én és nyolc gólos győzelmet aratott.

A mérkőzésen 5 gólig jutó Farkas Ákos kiemelte: “Hosszú kihagyás után ismét pályára léphetett a csapatunk és szerencsére győzelemmel tudtunk visszatérni. A mérkőzés viszonylag korán eldőlt a mi javunkra, és ezt az előnyt végig sikerült megtartani. Nagyon jól játszott az egész csapat és mindenki jól szállt be a mérkőzésbe. Gratulálok mindenkinek! Nincs itt mese, KVSE!”

A csapat irányítója Kisék Bence értékelésében hangsúlyozta: Az eddigi év legfegyelmezettebb játékával sikerült legyőzni, egy fiatal, jó erőkből álló lendületes csapatot. Mint minden mérkőzésen egy jó védekezés az alap. Ezen a meccsen 60 percen keresztül, nagyon rövid hullámvölggyel tarkított feszes védekezés jellemezte a csapatot. Támadásban nagyon kevés hibával játszottunk egész mérkőzés során. Összességében mind támadásban, mind védekezésben magas szinten tudtunk pörögni az egész mérkőzés során, és ennek eredménye egy 60 percen keresztül kézben tartott mérkőzés lett. A hosszabb kihagyás a csapat játékán egy pillanatra sem látszott. Edzéseken azért dolgozunk, hogy a hátra lévő meccseket, ugyan ilyen magabiztos játékkal tudjunk megnyerni.”

A Komárom VSE férfi felnőtt csapata december 5-én, szombaton, hazai pályán lép pályára az Alsóörs csapata ellen 17 órai kezdettel!

(Forrás: Facebook)