Sport 2016. 11. 04.

A pofonok éjszakája kiütéssel győzedelmeskedik Komáromban!

Kieresztenéd a fáradt gőzt? Szeretnél eltölteni egy izgalmas estét változatos program kíséretében? Ha igen, november 18-án 19:00 órától Neked is ott a helyed az észak-komáromi Sportcsarnokban, ahol a KO Box Maraton kalandos éjszakát kínál a küzdősportok kedvelőinek.

  • Smart K1 kupa; kieséses rendszerben – 6 mérkőzés
  • Boksz challenge mérkőzések; meghívott bokszolókkal – 4 súlycsoportban
…és akik ringbe szállnak:
  • Nikker Roland – Fullcontact, Junior EB 2. és világbajnok 3. helyezett
  • Aljosa Gerechanov – 75 kilogrammos súlycsoport, 12-szeres szlovák bajnok, 3-szoros orosz bajnok
  • Erik Tlkanec – 91 kilogrammos súlycsoport, 2-szeres szlovák nehézsúlyú bajnok
  • Michael Plesnyik – 91 kilogrammos súlycsoport, 3-szoros szlovák nehézsúlyú bajnok

Ferenczi József (Pulyka), egyszeres ifi- és hétszeres csehszlovákiai bajnok bokszoló húsz év után, 32 évesen akasztotta szögre a kesztyűit, 540 mérkőzés és 470 győzelem után. „A szereplés, ami lényegében maga a sport, valamint a nézők izgatottsága az egyik legélvezhetőbb sportággá teszik a küzdősportokat. Adrenalint szabadít fel olyanokban is, akik nem értenek a sporthoz. Ha megfigyeljük az egyének és jellemek találkozását a testmozgáson keresztül, érdekes dolgoknak lehetünk szemtanúi. Fantasztikus élmény minden szempontból, mondhatni jobb, mint a foci.“ – mondja nevetve.

Vajon mi a receptje annak, hogy sikeres rendezvényt tudhassanak maguk mögött a szervezők? „A sportjáték szempontjából jól kell megválasztanunk a résztvevőket. Rengeteg múlik a bírók hozzáállásán, a közönség lelkesedésén, a technikán, a küzdés látványosságán – igyekszünk minden szempontnak maximálisan megfelelni, hiszen nem csak a győztes tábor érdemel felejthetetlen éjszakát. A bírókat jól válogatjuk meg, a közönséget megfelelő eszközökkel buzdítjuk. Garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni egy percig sem!“

És ez még nem minden! A gálaest vendégeként a csinos grid girl-ök, táncosok és kiegészítő fellépők, valamint több sportszövetség és közismert bunyós sportemberek mellett Szikora István, alias Bunyós Pityu is berobban a programba – az ökölvívó már Tysonnal is összemérte magát, többek között erről is mesél majd az érdeklődőknek. A hangulat Kis Grófónak köszönhetően dübörög majd.

Jegyek 10 Eurótól kaphatók a helyszínen, a komáromi Városi Művelődési Központban és a Panoráma Hotelban. Ha igazán exkluzív helyre vágysz, válts VIP jegyet – mely 50 Euró! Welcome drink, előétel, Fiesta tálak, házi rétes, üdítő, bor. A korlátlan étel és italfogyasztás mellett kényelmesen, asztal mellett ülve izgulhatod végig a pofonok csattogását. Ez aztán tényleg ütős lesz!

unnamed-2

unnamed-1 unnamed-3

Szólj hozzá!