Régió 2012. 09. 05.

Komáromi lemezlovasok pörgetik Dunaszerdahelyen

Szeptember 7-én (péntek) beindul az őszi szezon a dunaszerdahelyi NFG klubban. A komáromi City Reboot dj csapat lemezeire lehet táncolni.

A City Reboot kollektívát, amely 2011 tavaszán alakult, négy komáromi dj alkotja: Infra, Strukture, Dilemma és Psycho. Stilárisan a drum and bass és a dubstep a közös nevező a srácoknál, de Infra (Vörös Tibi), Strukture (Gönczöl Peti) és Dilemma (Olasz Pityu) nagy kedvelői a breakbeatnek, Dilemma pedig, aki egy elektronikus zenei műsort szerkeszt és vezet a Pátria Rádióban Fülbe-való címmel, deep-tech houset és funkot is játszik.

Psycho, Dilemma; Structure, Infra

DJ Psycho (Doleza Rodi) nemcsak kiváló lemezlovas, eddig nagyjából 15 saját szerzeménye jelent meg drum’n’bass ill. dubstep stílusokban a 4beat recordsnál.
A City Reboot Crew sikeres partisorozatot indított el Komáromban RÉVOLUTION címmel, ahol a fő színpadon drum and bass, a kisteremben house, minimal, dubstep, breakbeat dübörög. Idén a legjelentősebb vendégük a magyar drum and bass kiemelkedő alakja, JADE volt.

Nemrég egy szabadtéri fesztivált is szerveztek Komáromban, Forest Bass néven. Itt, az ország különböző pontjairól, közel 30 dj tette tiszteletét és zenéit a lejátszókba. A City Rebbot „partifilozófiája”, hogy új arcokat is bevessenek régiójukban.

A dunaszerdahelyi, That Night nevű buli pénteken 21 órakor kezdődik. Belépő a helyszínen váltható.

Az NFG klub fészbuk-oldala itt érhető el:

https://www.facebook.com/nfgklub

(forrás: parameter.sk)

Szólj hozzá!