PR 2023. 04. 12.

A Prestige étterem újra presztízs kérdése

Rég megszokott lélegzetelállító látvány az ablakon túl, új lendület a maga klasszikus mivoltával a falakon bévül. Több tulajdonosváltás történt az elmúlt néhány évben Komárom legszebb kilátásával rendelkező éttermének élén, nem túl nagy sikerrel. A Prestige étterem – újdonsült vezetőségével – azonba nem adja fel! Ismét tesz egy próbát, hogy visszaadja a tetőtéri étterem méltó kultuszát. Hogy ismét presztízskérdés legyen egy-egy rendezvényt itt tartani, hétköznaponként pedig jól essen ide egy ebédmenüre betérni.

Az észak-komáromi rakpart negyedik emeleti étterme olyan miliővel rendelkezik, mely Komárom szerte egyedi: rálátás a kígyózó Dunára, a horizonton lenyugvó Nap látványa, bársonyos kényelem az asztalok körül. Kár lenne elfeledni és veszni hagyni mindezt, hiszen a Prestige étterem nem hiába vonzotta éveken át töretlenül a vendégsereget. Esküvőket, születésnapokat, keresztelőket, osztálytalálkozókat tartottak itt nyüzsgő tömegek szüntelenül – s ez a régi standard újfent visszatérőben van. Az egyedi státusszal rendelkező, különleges pozícióban elhelyezkedő vendéglátóipari egységnek ezennel érdemes újabb esélyt adni.

Tetőmozi is lesz!

Egy ideje már zárt ajtókba futhatott az, aki a Prestige éttermet célozta meg az esti órákban, hiszen csak ebédmenü idejére tartottak nyitva. Az a’la cart étkeztetés viszont ezennel visszatért! Sőt, az új séf új étlappal és egy sor olyan ötlet várja a Duna rakparti vendégsereget, amelyet már régóta áhítottunk. 

Szabadtéren lehet majd mozizni a Prestige teraszán!

Tetőmozi a folyóparti csillagos ég ölelésében? Tökéletes program lehet az éj leple alatt a kivilágított városi látképpel és a kimagasló Szent András bazilika tornyával a periférián. A kerthelyiségben felállított színpad pedig májustól hangulatos zenés előadóknak ad majd teret arra, hogy a naplemente mellett emlékezetessé színezzék a kellemes időtöltést.

Az ételkiszállítás is szüntelenül működik!

Négyféle menüből választhatnak a régi és új vendégek. Ráadásul cserélhető körettel megalkotva az ínyükre váló ételkombinációt. A kidolgozás alatt álló étlap rövidesen komoly streak-kínálattal egészül majd ki. És ez csak a kezdet! Idősebb és ifjabb Böde Gábor egy nagy adag olyan ötletet tartogat a tarsolyában, mellyel a határmenti gasztronómiai életet kívánják fellendíteni. A Mérges Penne étterem üzemeltetésével és a dél-komáromi napok szervezésével a hátuk mögött apa és fia több mint húsz éves tapasztalattal veselkedtek neki a klasszikus konyha bisztró dining fokozatú művelésének.

“Mindenki csinálja azt, amihez ért. Mi kijártuk már a vállalkozással járó hátulütőket, ebből táplálkozva próbálunk egyszerű, de nagyszerűt alkotni. Czakó Zsolt séf ínycsiklandozó remekműveivel várjuk mindazokat, akik újra bizalmat szavaznának Komárom egyik legimpozánsabb éttermének!”

Böde Gábor