Kultúra 2017. 06. 22.

Rangos nemzetközi szabadegyetem Komáromban

Rangos nemzetközi eseménynek ad otthont a komáromi Selye János Egyetem 2017. június 27-30. között. A négy napos, angol nyelvű, akkreditált képzésen a világ számos országából érkező, a stressz iránt érdeklődő szakemberek, orvosok, orvostanhallgatók, gyógyszerészhallgatók, tanárjelöltek, tanárok, pszichológusok vesznek részt.

A szabadegyetemet a Selye János Egyetem mellett a Kaliforniai Orvostudományi Egyetemmel a Nemzetközi Selye Továbbképző Intézettel, a Nemzetközi Farmakológia Társaság Gasztroenterológiai szekciójával, továbbá kiemelkedő hazai és külföldi társintézményekkel, a Szlovák Tudományos Akadémiával, a SZTA Endokrinológiai Intézetével, a Comenius Egyetem Orvostudományi Karával, a Szent Erzsébet Egészségügyi Egyetemmel, a Károly Egyetemmel, a Debreceni Egyetemmel a Bécsi Orvostudományi Egyetemmel, a Szlovákiai Magyar Akadémiai Tanáccsal és a Selye János Klub Polgári Társulással együtt közös szervezésben kerül megrendezésre.

A képzés során nemzetközi és hazai kiemelkedő stresszkutatók, egyetemi tanárok ismertetik interaktív oktatás formájában a hallgatókkal a stressz elméleti alapjait, a szervezetre gyakorolt hatását, a legújabb ismereteket – kutatási eredményeket, a stressz kezelési technikákat.

A rendezvény részletes programja a csatolt állományban található.

Final_SSS_Program

 

Szólj hozzá!