Város 2015. 08. 03.

Seat Leon Homola Edition: Igazi versenyautó-karosszéria

A Seat Leon speciális kiadása aerodinamikus tulajdonságokkal bír, ugrásra kész, ugyanakkor más kombiktól eltérően kevesebbet fogyaszt. Legyen Ön is egyike azoknak a sofőröknek, akik a legnépszerűbb Seat autómárkát vezetik!

A Real-K Komárom – amely az autóvezetők egyedülálló partnere már 1997 óta –, új Seat Leon modellt kínál ügyfeleinek: a spanyol autógyár az egyik legkelendőbb járgányát, méghozzá különleges, limitált kiadásban.

A Seat Leon Homola Edition a legismertebb szlovák autóversenyző nevét viseli – nem véletlenül. Ez évtől ugyanis Maťo Homola erre a márkára esküszik. A gyárilag feltuningolt Leon a konstruktőrök és az autóversenyző együttműködése révén jött létre: vonzó és gyors, ugrásra kész, mintha éppen egy versenypályán róná a bemelegítő köröket, felkészülve a csúcsformára.

Csakhogy a konstruktőrök nem versenyautót építettek, hanem egy olyan személygépkocsit, amivel fürgén eljuthatunk a munkahelyünkre, de kényelmesen kirándulhatunk a családunkkal is. A speciális kiadás a 2015-ös, hagyományos modelltől sportos, aerodinamikus külsejével tér el.

Minden harmadik generációs Seat Leon 81kW-os (110 lóerős) benzines motorral működik. Ezáltal városi és városon kívüli közlekedésre is kiváló, de az sem mellékes, hogy alacsony a fogyasztása: 4,9 liter 100 kilométerre. Mindennek köszönhetően a benzines autók között átlagon felüli eredményekre képes.

Az új Seat Leon alapfelszereltségéhez tartozik a fedélzeti számítógép fokozat kijelzővel, a 3,5 hüvelykes többfunkciós kijelző, a kétzónás klíma, a Start/Stop rendszer, a szervokormány és még sok minden más. A biztonságról hét légzsák, ABS-szel és ASR-rel ellátott ESC elektronikus menetstabilizátor, elektronikus részleges önzáró differenciálmű vagy a Multi Collision fék gondoskodik.

Szólj hozzá!