Város 2015. 08. 25.

Izgalmas és vezetésre csábító az új Mazda 3 (videó)

Eddig ismeretlen dinamikát élhet át a Mazdával. A komáromi Real-K, amely az autóvezetők partnere már 1997 óta, most új modelleket kínál a Mazda 3 sorozatból, amelyeket Skyactive technológiával láttak el.   

„Indítsanak tiszta lappal!” – hangzott a Mazda menezsmentjének felszólítása, amikor a konstruktőrök nekiveselkedtek az új autósorozat megalkotásába. A szokatlan felsőbb utasításra figyelemreméltó eredmények születtek. Amikor ugyanis az autótervezők a nulláról kezdték megálmodni az autót, létrehozták az úttörő jelentőségű és műszaki szempontból a hagyományoktól teljesen elrugaszkodó SKYACTIV TECHNOLÓGIÁT. Ennek eredménye a világon a legnagyobb sűrítési arány, az új sebességváltók, és a könnyű kialakítás. Mindezek biztosítják, hogy új generációs autók a lehető leghatékonyabban működjenek, ugyanakkor izgalmasak és vezetésre csábítóak legyenek, ahogy ezt az emberek elvárják tőlük.   

A Mazda hármasból választhat négyajtós sedant, illetve ötajtós hatchback-et. Bárhogy is dönt, élvezetes és biztonságos vezetésben lesz része, tökéletes belső térben. A Mazda műhelyéből olyan autó került ki, amelyben rátaláltak a szépség és a funkció összhangjára, mind a külső, mind a belső kialakítás szempotjából. Hogy minél tovább élvezhesse a Mazda 3 biztonságos és örömteli vezetését, most ingyenesen 5 éves garanciát nyújtunk, 264 euró értékben. 

A Mazda 3 kapotája alatt 1.5 (100 lóerős) és 2.0 (120 lóerős) térfogatú benzines és 2.2 (150 lóerős) dízeles motorok dübörögnek. A csomagtér 364 literes. 

Az új modellek 14590 €-tól vásárolhatók meg.

A biztonságáért olyan technológiák felelnek, mint a DSC stabilizációs rendszer, TSC kipörgésgátló rendszer,  ABS + EBD + EBA hármas, ESS vészfékezés-jelző rendszer, légzsákok, i-Stop technológia, és még sok minden más.

A korszerű autós kapcsolatnak köszönhetően Ön egy sor online szolgáltatást élvezhet okostelefonja használatával.A selyemfényű krómkeretbe foglalt 7″-os, színes LCD érintőképenyő, valamint a két első ülés között praktikusan elhelyezett HMI-utasításrendszer a hagyományos multimédia-vezérlőknél egyszerűbb kezelést tesz lehetővé. Két zónás klíma, parkolófék, elektromos ablakemelő és még sok minden más is található az autóban.

Szólj hozzá!