Sport 2016. 07. 04.

Sikeres határon túli együttműködés a birkózó sportban

Második alkalommal rendezték meg a nemzetközi gyerek- és diák birkózó edzőtábort az észak-komáromi röplabdacsarnokban. Az edzőtábor szlovákiai és magyarországi csapatok együttműködésével jött létre, nevezetesen a komáromi Spartacus Birkózó Klub, a Magyar Birkózó Szövetség és a Tatabányai SC Birkózóklub szervezésében.

A táborban az észak-dunántúli és komáromi csapatokon kívül a bősi, gútai és madari  gyerek és diák birkózó csapatok vettek részt.

A szakmai részét a Magyar Birkózó Szövetség által kijelölt edzők vezették, Katona Géza, a Tatabányai SC Birkózóklub vezető edzőjének felügyelete alatt. Az táborban tiszteletét tette sok vezető beosztású szakember a Magyar Birkózó Szövetségből, valamint több világversenyt nyert, neves és elismert birkózó személyiség. Számunkra, de az ifjú birkózók számára is nagy megtiszteltetést jelentett, hogy találkozhattunk, beszélgethettünk és edzhettünk velük. Sok jó tanáccsal látták el gyermekeinket, pár fortélyt is eltanulhattak tőlük.

Köszönet illeti Katona Géza barátunkat, akivel szoros a kapcsolatunk egész évben, rendszeresen találkozunk az edzéseken és természetesen köszönet illeti a Magyar Birkózó Szövetséget is. Nagy örömünkre szolgál, hogy immár második alkalommal adhattunk otthont Komáromban az észak-dunántúli regionális edzőtábornak.

Dr. Kúr Károly – klubelnök
Komáromi Spartacus birkózó klub

0001 IMG_2747 IMG_2749 IMG_2750 IMG_2755 IMG_2880 IMG_2970 IMG_3007 IMG_3014 IMG_3094 IMG_3562 IMG_27471 IMG_27511

 

Szólj hozzá!