Sport 2017. 05. 30.

Szépen szerepelt a diákolimpián a Fouetté

A május végén Somogyjádon rendezett országos diákolimpián a Fouetté RGSE két egyéni versenyzővel és négy csapattal vett részt.

Varga Anita III. osztályban összetettben és karikával a 4. helyen, buzogány gyakorlattal pedig a 3. helyen végzett. Nagy Eszter Eliza, a Dózsa György Általános Iskola tanulója a 17. helyen végzett II. osztályban, míg a szerenkénti eredményhirdetésben labdával a 18. helyezést érte el. A kis tornász másodosztályú pályafutása eddigi legjobb eredményét érte el, ugyanis buzogány gyakorlatát a 13. helyre rangsorolta a zsűri.

Vasárnap délután a csoportos gimnasztika gyakorlatok következtek, ahol I. korcsoportban az ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola csapata (Edvy Gvendolin, Morvai Georgina, Nagy Fruzsina, Sándor Kitti ) a nagy létszámú mezőnyben 9. helyen végzett.

A II . korcsoportban nagyon szoros versenyben a Feszty Árpád Általános Iskola csapata (Bácsi Virág, Gábor Léna, Kapui Tamara és Szigetlaki Leila) a 8. helyen végzett , a szőnyi Bozsik József Általános Iskola csapata (Bánszegi Doroti,Szabó Pálma,Tatai Zsófia, Váradi Emma ) pedig a 10.helyen zárta a versenyt.

A III. korcsoportban a Petőfi Sándor Általános Iskola csapata (Bajcsai Zita, Bodó Vivien, Dombay Kata, Volincsák Luca) a nap legjobb eredményével a 6. helyen végezett.

Az edzők Polgárné Ónódi Monika, Závoczky Georgina és Polgár Cintia voltak.

Szólj hozzá!