Mix 2020. 07. 21.

Szerdától ismét tilos a beteglátogatás a komáromi kórházban!

A koronavírus okozta helyzet romlása miatt szerdától (július 22.) ismét tilos a látogatás a komáromi kórház fekvőbeteg osztályain – tájékoztatta portálunkat a komáromi kórházat is működtető AGEL SK csoport kommunikációs osztálya.

Rendkívüli intézkedéseket fogadtak el ma a komáromi kórházban, mely a koronavírus helyzet súlyosbodásával van összefüggésben. Az intézkedések alapján a kórház a visszavonásig ismét szigorított üzemmódban fog működni, ismét látogatási tilalom lesz a fekvőbeteg osztályokon. Az intézkedés július 22-én lép érvénybe.

A különböző védőeszközök (maszk, vagy egyéb, a száj és orr eltakarására alkalmas ruhadarab) kötelező használata, valamint az állandó fertőtlenítés természetesen továbbra is érvényben marad.

A kórházba belépő páciensek ellenőrzése is folytatódik: testhőmérsékletet mérnek és kérdőívet töltetnek ki, melyből megvizsgálják a járványügyi anamnézist. A műtétekre váró páciensek COVID-19 típusú koronavírusra történő tesztelése csakugyan folytatódik.

A kórház vezetése tiltja minden olyan személy szabad mozgását a kórház területén, akik nem vesznek igénybe egészségügyi ellátást.