Mix 2020. 01. 27.

Szeretné rendben tudni pénzügyeit? Az Universal Makler Ház profi csapata segít Önnek!

A 18 éve alakult Universal Makler Ház Rt. a pénzügyi világ valódi ismerője, hiszen tapasztalatuk és kapcsolataik révén teljes rálátással rendelkeznek a pénzügyi folyamatok valamennyi apró részletére.

A Komáromban immáron 8 éve is megtalálható cég munkatársai a pénzintézetektől való függetlenségüknek köszönhetően pedig valóban a lehető legideálisabb ajánlatokat kínálják. “Cégünk szinte valamennyi, pénzügyi szférában tevékenykedő társasággal le van szerződve, tehát szabadon kínálhatjuk termékeiket. Mivel azonban mindegyiktől függetlenek is vagyunk, így mi ténylegesen ügyfeleink érdekeit tudjuk szem előtt tartani. Talán ennek is köszönhetjük, hogy a mai napig vannak olyanok, akiket cégünk indulása óta kísérünk. Persze rövidtávú együttműködés esetén is állunk rendelkezésre, akár egy-egy adott helyzettel kapcsolatban” – vezetett be a cég alapfilozófiájába az Universal Makler Ház területi igazgatója, Pálmay Dániel.  

Szolgáltatásainak köszönhetően az Universal Makler Ház az élet- és vagyonbiztosítástól a hiteleken át a spórolásig, a pénzügy minden szférájában teljeskörű segítséget tud nyújtani. Emellett igény szerint akár a káresetek bejelentését is elvégzik az ügyfelek számára. Pálmay Dánieltől pedig azt is megtudtuk, mi a teendő, ha valaki nem túlzottan jártas a pénzügyi világban, viszont szeretne tisztában lenni financiális ügyeivel? “A lehető legegyszerűbb, ha összegyűjti az összes megkötött szerződését és azokkal együtt bejön hozzánk egy konzultációra. Így teljes rálátásunk lehet ügyfelünk helyzetére és sokkal könnyebben tudunk segíteni. Mindenkinek egy egyedi, személyreszabott megoldást dolgozunk ki, hiszen valamennyien eltérő pénzügyi helyzettel rendelkezünk. Az elsődleges szempont, hogy ügyfeleink a számukra legkedvezőbb megoldást válasszák, hiszen a mai világban már nagyon nem mindegy, hogy egy adott szolgáltatásért mennyit kell fizetnünk. Számos példánk van, akiknek egy kis átszervezéssel havi 80-90€-t is meg tudtunk spórolni.”

A jelenlegi pénzügyi trendekkel kapcsolatban Pálmay Dániel elmondta, rendkívül fontosnak tartja, hogy az emberek már fiatal korukban elkezdjenek spórolni a nyugdíjra. “Azt tapasztalom, hogy a fiatalokat gyakran nem érdekli, mi lesz velük nyugdíjas korban. Viszont ha egy 30 év alatti fiatal havi 20-25 eurót félre tud rakni külön erre a célra, az hatalmas előny lehet számára a későbbiekben. Attól viszont mindenkit óva intek, hogy spórolását biztosításon keresztül, vagy más pénzügyi termék részeként intézze. Ez ügyben csak azt tudom ajánlani, hogy külön kezeljék a spórolást. A vagyonkezelő alapítványok ugyanis lényegesen kedvezőbb feltételeket tudnak biztosítani” – tette hozzá a területi igazgató.   

Az Universal Makler Ház állandó jelleggel keresi a lehetőséget a folyamatos fejlődésre, többek között csapatuk bővítése is terveik között szerepel. “A közelmúltban elindítottuk saját fejlesztésű applikációnkat, az iŠanón-t, melyben ügyfeleink a szerződéseiket elektronikus formában, sokkal átláthatóbban tudják tárolni. Emellett személy szerint nagyon büszke vagyok arra, hogy egy tapasztalt ügynökökből álló csapatunk van, akik számára elsődleges szempont az ügyfelek elégedettsége és boldogsága. Jelenleg nagyjából 20 fő áll irodáink alkalmazásában, de tervezzük a további terjeszkedést, amivel párhuzamosan új munkatársainkat is keressük. Várjuk tehát mindazok jelentkezését, akik dolgoztak már hasonló szférában, szeretik az embereket és cégünk filozófiájához hasonlóan ügyfélközpontú gondolkodással rendelkeznek” – mondta el végezetül Pálmay Dániel. 

Ha tehát segítségre van szüksége a pénzügyi helyzetében való eligazodáshoz, vagy szeretne egy nagyszerű csapat új munkatársa lenni, keresse az Universal Makler Ház komáromi irodáit a Petőfi utca 11. vagy a Beöthy utca 4. szám alatt (Remed épülete), vagy pedig hívja a 0908 761 783-as telefonszámot.