Podcast 2023. 02. 01.

Szia Podcast: Kacz Zoli hitvallása a mozgás, kenyere a helyes táplálkozás

Újévi fogadalmak, egészséges életmód, sportmetódusok. Nagy a zavar, sok a kifejezés, még több a hibás berögződés. Ezen felbuzdulva kerestünk egy olyan személyt, aki mindezekről saját tapasztalatai alapján mesél a Szia Podcast következő felvonásában. Ezzel segíthet egy kis rendet tenni az egészséges életmód rengeteg témájának sűrűjében.

Beszélgetőpartnerünk ezúttal Kacz Zoltán, IFBB edzői képesítéssel rendelkező (Testépítők Nemzetközi Szövetsége) vérbeli sportember, aki hírhedt az egészséges életmód iránti elköteleződéséről. Kis túlzással

kipróbált már szinte mindent, de semmit sem azért, mert bármilyen táplálkozáskiegészítővel vagy sportfelszereléssel foglalkozó cég szponzorálta volna őt.

Zoli amolyan cérnagyerek volt és megehetett bármit, imádta a küzdősportokat, kipróbált mindenféle deszkás sportot, s ha kellett,

akár 100 fekvőtámaszt is lenyomott.

Ezzel indult útjára életében a sport iránti kíváncsiság, melyben semmi sem tabu, hanem minden megér egy próbát.

Az első felvonásban szó esik arról, vajon hogy érdemes futni? Tényleg kímélni kell az idősödő szervezetet? A crossfittel mi lehet a baj? Saját testsúlyos edzéssel kell kezdeni, vagy súlyok alá feküdni?

Zoli sportos múltjának tükrében tanácsod ad korra, nemre és testsúlyra vonatkozóan mindenkinek, óva int bizonyos metódusoktól, mindemellett ajánlja segítségét azoknak, akik változtatnának életmódjukon. Hiszen sokszor egy apró módosítás is csodákra lehet képes.

A Szia podcast adásai a Google Podcasten is elérhetőek IDE KATTINTVA!