Mix 2023. 05. 11.

Szűcs Tibor keresését a NAKA vette át – vérnyomok, töltényhüvely, kiégett autó

A 39 éves, csicsói Szűcs Tibor vállalkozó május 2-án tűnt el – ebben a cikkünkben olvashat róla. Azóta nagy erőkkel keresték mind a komáromi nyomozók, mind a nemesócsai polgárőrök, mind egy másik, eltűnt személyekkel foglalkozó szervezet. Az ügyet a férfi eltűnése után nyolc nappal a NAKA vette át – ugyanis, a startitup.sk portál szerint – az eset a maffia gyakorlatára emlékeztet.

A Startitup.sk információi szerint a csicsói üzletember több ingatlannal is rendelkezett. Ezek egyikében volt utoljára Komáromfüssön – bérbe adott házába azért érkezett május 2-án este, hogy beszedje a bérlők tartozását. Még az is biztosnak tűnik, hogy a helyszínen telefonhívást is intézett, majd 20:30 körül beült Audi Q7 típusú autójába, és elhajtott. Azóta nem látták.

A NAKA elitegységei keddről szerdára virradó éjjel (május 9-10) jelentek meg a kérdéses komáromfüssi háznál. A fegyveresek lezárták a környéket, a helyszínelők és nyomozók pedig átkutatták a házat. A ház előtt töltényhüvelyt és vérnyomokat is találtak — a rendőrség azonban nem erősítette meg, hogy ezeknek köze lenne Szűcs eltűnéséhez.

Emellett megtalálták a férfi autóját is. Magyarországi rendőrök találtak az Audi Q7 -esre, Pápa közelében, nagyjából 80 kilométerre Komáromfüsstől. Az autó kiégve árválkodott az úton…. Szűcs Tibor azonban továbbra sincs meg.

Amennyiben bármilyen információja van az eltűnt férfiról, értesítse a rendőrséget. A 180 cm magas, kopasz Tibornak mindkét felkarján 8 centiméteres sebhelyek vannak, az egész testén pedig – a hasán kívül – tetoválások találhatók. A hátán egy nagy kereszt van imára kulcsolt kezekkel, a mellkasán két Joker látható – az egyik nevet, a másik sír. A kezén különféle egyiptomi jelek vannak, valamint egy apát, egy anyát és egy gyermeket egy vízparton ábrázoló rajz és más tetoválások vannak. Az eltűnésének estjén Philipp Plein márkájú sötétkék, melegítőszettet viselt.