Város Dél-komárom 2018. 02. 06.

Táblagépeket próbált lopni egy komáromi áruházból

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Gábor ellen, aki egy dél-komáromi áruházból próbált meg eltulajdonítani a tegnapi nap során két táblagépet.

A gyanúsított 2018. február 5-én 16 óra előtt egy dél-komáromi áruházban tartózkodott. A műszaki cikkek során két táblagépet a kosarába rakott, majd azokat egy próbafülkébe vitte. Az egyik készüléket a dobozából kivette és azt a ruházata alá rejtette, a másik készüléket a kosárban hagyta. A férfi az áruházból fizetés nélkül kívánt távozni, azonban őt az áruház kijáratánál a biztonsági őr ellenőrizte, majd értesítette a rendőröket.

A rendőrök a férfitól lefoglalták a ruházatába rejtett táblagépet és az üzletben hagyott másik számítástechnikai eszközt is megtalálták. Továbbá azt is megállapították, hogy B. Gábor február 4-én délután egy másik táblagépet is ellopott az áruházból, amit később értékesített.

Az elkövetőt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

(police.hu)