Mix Dél-komárom 2020. 07. 20.

Táborok, éjszakai horgászat és családi rendezvények a WF-en

Éjszakai horgászattal, versenyekkel és sport táborokkal is várja az érdeklődőket nyáron Dél-Komárom szőnyi városrészében található WF Szabadidő Park.

Varga Rita ügyvezető helyettes elmondta, a horgászni vágyókat reggel hét órától este hétig várják a tavon, ugyanitt az idényben többször is éjszakai horgászatot és versenyeket is rendeznek. A WF Szabadidő Parkban hét kültéri medencében: meleg vizes családi, gyermekmedencében, a két méteres sportmedencében és persze a „csúszdás” medencében csobbanhatnak a pihenni vágyók.

Az idei szezonban még kéthetes sport tábort is rendeznek a 8 és 14 év közötti gyerekeknek. A távolabbról érkezőknek szálláshelyekkel szolgálnak; 2 illetve 4 személyes faházak és tábor-szállások között is lehet választani. Az étterem egész évben nyitva áll a vendégek előtt.

A WF Szabadidő Park esküvők, családi és céges rendezvények kiváló helyszíne is egyben. Természetesen kibérelhető helyszíneket is kínálnak és akár több száz fős saját szervezésű családi napnak is helyet tudnak adni.

A WF Szabadidő Parkról bővebben honlapjukon és Facebook-oldalukon  olvashatnak.