Város 2022. 06. 15.

Továbbra is Majer Péter lesz az Eötvös Utcai Alapiskola igazgatója

Az Eötvös Utcai Alapiskola mellett működő iskolatanács ismét Majert Pétert választotta meg igazgatóvá. Majer 2017-től vezeti az intézményt, amelynek irányítására újabb 5 évre kapott felhatalmazást.

Az elmúlt években a folyamatos megújulás, építkezés volt jellemző az iskolára. Az intézmény folyamatosan pályázik különböző, kisebb-nagyobb projektekre. Tavaly nagyszabású felújítás történt az épületben, a magyar kormány több mint egymillió eurós támogatásának köszönhetően. 2021-ben felújították az iskola összes tantermét és folyosóját, valamint létrehoztak egy néhány száz fős előadótermet. Az épület tetejét és falait leszigetelték, 36 nagy ablakot újakra cseréltek. Megújították a főbejáratok előtti teret, illetve járdákat, kültéri lépcsőket is. Végül pedig elkészült egy korszerű, 250 méteres atlétikai pálya, és egy többfunkciós műfüves sportpálya is.

Majer Péter az iskola FB-oldalán köszönte meg a belé vetett bizalmat: „Ezúton szeretném megköszönni az eddigi közös munkát, együttműködést, segítséget és bízom benne, hogy a következő 5 évben is számíthatok mindnyájuk munkájára, segítségére, hiszen a szép sikerek eléréséhez mindig kell egy jó CSAPAT” – írta.