Mix Dél-komárom 2018. 04. 06.

Trükkös tolvaj került a komáromi rendőrök kezére

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – előzetes letartóztatása mellett- folytat büntetőeljárást K. Roland ellen.

A sértett 2018. március 29-én 3 óra 45 perckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 93-as kilométerszelvény parkolójában parkolt le a gépjárművével. A férfi elaludt, később egy ismeretlen ébresztette fel őt. Kitalált ürüggyel a gépkocsija mögé hívta, majd amikor a sértett nem figyelt, a gyanúsított eltulajdonította a személygépkocsiban lévő készpénzét. A sértett, miután visszaült autójába, észrevette a lopást, de addigra az ismeretlen férfi már távozott.

A sértett azonnal értesítette a rendőrséget. A komáromi nyomozók azonnali adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen még aznap azonosították, 5 nap múlva pedig elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves kunszentmiklósi férfit. K. Rolandot a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2018. április 5-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

A rendőrség vizsgálja, hogy a tettes követett-e el más, hasonló jellegű bűncselekményt.

(police.hu)