Mix 2016. 02. 10.

Ügyvezetőt keres a Dunamente TDM

A Dunamente TDM ügyvezető igazgatót keres. Jelentkezni február 15-ig lehet. 

 A tavalyi év végén megalakult a Komárom és Párkány közti települések és vállalkozások turisztikai összefogása, a Dunamente TDM. Az érdemi munka azóta elkezdődött, a szervezet most választ ügyvezető igazgatót. Várják az érdeklődők jelentkezését.

Az év végén bejegyzésre került a Dunamente TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment), amely egy regionális összefogás a turizmus népszerűsítéséért. Szlovákiában több mint 30 ilyen szervezet működik, többek között a Csallóközben is. A Komárom és Párkány közti térség eddig kimaradt ebből a lehetőségből, amelyen keresztül állami támogatások is lehívhatók. Komárom ilyen formában felkerült a térképre, és a Dunamente TDM megkezdte a munkát. Az alapító tagok közt 7 önkormányzat és 4 vállalkozás szerepel, de a kör további jelentkezők számára is nyitott. A cél összefogni minden olyan érdeklődőt, aki érdekelt a turizmus fejlesztésében és egymást erősítve képviselni a régiót.

Január 29-én került sor az első közgyűlésre, ahol a tagok megegyeztek az év legfontosabb teendőiről.

Az első fontos lépések egyike az ügyvezető igazgató megválasztása lesz, amelyre február 15-ig várják az érdeklődők jelentkezését.

A pályázati kiírás ITT tekinthető meg.