Mix Dél-komárom 2021. 06. 15.

Új élménymedencével bővül a dél-komáromi WF

A járványügyi korlátozások feloldását követően a komáromi WF Szabadidő Park ismét megnyithatta kapuit és szeretettel várja a vendégeket.

A park számos szolgáltatás kínál a vendégek számára. A medencék mellett a helyi tónál lehetőség nyílik horgászatra, a rendezvényközpont pedig idilli környezetben nyújt megannyi lehetőséget, akár családi, céges, esküvői vagy egyéb zárt körű alkalmak megtartására is.

– Már üzemel a termál és a felnőtt medence, a gyermekpancsoló, rövidesen pedig megnyitjuk a sportmedencét és üzembe helyezzük a csúszdát is. Ezen kívül a tervek szerint, két héten belül átadásra kerül egy új, családbarát gyermekmedence, melynek szerves részét képezi egy vízi vár, csúszdával és számos játékkal felszerelve – tájékoztatott Varga Rita ügyvezető helyettes.

Azt is megtudtuk, hogy a kemping területén – mely sátorozási lehetőséggel is vár – ugyancsak történetek fejlesztések az elmúlt időszakban. A komfortos faházak mellett átadásra került egy teljesen új vizesblokk.

A park különféle programokat is szervez a nyáron. A sport és néptánc tábor mellett az éjszakai horgászat is megrendezésre kerülhet.

A jelenlegi járványügyi szabályok szerint védettségi és személyi igazolvány felmutatásával nyílik mód a belépésre.

(Forrás: komarom.hu)