Mix 2017. 12. 02.

Új helyen bújik modern köntösbe a Diderot könyvesbolt

A könyvpiacon immár 12 éve jelen lévő komáromi Diderot könyvesbolt a közeljövőben egy új, sokkal modernebb környezetben lesz megtalálható. A könyvesbolt az új helyszínen december 4-étől várja régi és új vásárlóit.

A bolt egy évtizeden át a Nádor utca 41-es szám alatt volt megtalálható, ám a vállalat vezetői most egy sokkal korszerűbb helyszín mellett döntöttek. Az új üzlet ráadásul mindössze 20 méterre helyezkedik el a jól megszokott helytől, a Trend irodaház épületében. A helyiség kialakítása nemcsak modernebb és korszerűbb, de könnyebben megközelíthető, illetve parkolási lehetőséget is kínál.

A könyvesbolt új logója

A gyermekkel érkezők számára a Diderot könyvesbolt egy gyereksarokkal is kedvez. Ezen felül megtalálható lesz az üzletben egy olvasósarok, ahol a látogatók kedvük szerint lapozhatnak bele az érdekes kiadványokba.

A jól ismert könyvesbolt megnyitójára december 4-én kerül majd sor. Az esemény kellemes hangulatáért az ott dolgozók mellett délután 4 órától a szaxofonos Litauszki Pál lesz a felelős, akinek műsorában az ünnepi hangulatnak megfelelő karácsonyi dalok is helyet kapnak majd.