Város 2016. 08. 31.

Új helyszínen, több tanteremmel várja a szeptembert a PRO AMERICANA nyelviskola

Komárom egyik legnépszerűbb nyelviskolája, a PRO AMERICANA új helyre költözött: a singellői lakótelep központjába, a Klapka György utca 61. szám alá. Az új helyszín számos előnnyel jár a tanulni vágyók számára.

Elsősorban sokkal tágasabb helyszínen, több tanteremben folyhat az oktatás. Azt mondhatnánk: az éppen 20. születésnapját ünneplő PRO AMERICANA eljutott arra a szintre, hogy már valódi iskolaépülettel rendelkezik. Olyannal, amelyet bármelyik falusi kisiskola megirigyelhet! Nézzük csak: az emeletes épületben 5 modern tanteremmel, két interaktív táblával, tágas mellékhelyiségekkel, otthonosan kialakított közösségi termekkel, játékokkal, konyhával, sőt, udvarral várja a tanulni vágyó kicsiket és nagyokat.

proamerciana-5-960x“Igaz, kiköltöztünk a belvárosból – mondja az iskola tulajdonosa, Plachý László és Eva. – De úgy véljük, ez csak előnyt jelent: a régi helyen ugyanis óriási problémát okozott a parkolás. A legtöbben autóval hordják a gyerekeket – itt pedig nehézség nélkül találhatnak ingyenes parkolóhelyet. A másik dolog: sok anyuka a helyszínen várja meg csemetéjét, sokszor magukkal hozva a kisebb gyerkőcöket is. Ők most kényelmesen kiülhetnek a kertbe, megihatnak egy kávét. Esetleg a benti közösségi teremben, az itteni játékokkal elfoglalhatják a másik apróságot is.”

proamerciana-1-960xTovábbi hatalmas előny, hogy a több tanterem miatt rugalmasabban tudnak időpontot ajánlani. Ez azt jelenti, hogy csúcsidőben – 14:00 és 17:00 óra között is – nagyobb lesz a választék, ami az egyes tanórákat illeti.

A PRO AMERICANA nyelviskola elsősorban angol, német és spanyol nyelveket oktat óvodáskortól kezdve a felnőttekig, sőt a nyugdíjas korosztálynak is. A nyelvoktatás tekintetében saját módszert fejlesztettek ki, amelynek lényege, hogy az új nyelv úgy ragadjon rá az emberre, mint a kisgyermekre a saját anyanyelve: lépésről lépésre, fokról fokra haladva, a régit állandóan ismételve. Az angol nyelvoktatáshoz saját, minisztérium által elfogadott és elismert munkafüzetet használnak. 20 éves fennállásuk óta számos sikert könyvelhetnek el, az iskolai jegyek javításától kezdve a nyelvvizsgákra való felkészítésen keresztül egészen a felnőtteknek szóló gyorstalpalókig. (Ez utóbbi intenzív kurzust elsősorban azok veszik igénybe, akik külföldre szeretnének menni dolgozni, például ápolónőnek Ausztriába.) Szintén sikeresek a szlovák nyelvtanulás tekintetében.

proamerciana-2-960xMás szempontokból is segítik az iskolás gyermekeket: korrepetálást vállalnak az egyes tantárgyakból, például biológia, matematika, fizika – igény szerint. Sok gyermeket készítenek fel az ún. Monitor-felmérésre, pótvizsgákra is.

A nyelviskola mindenkit szeretettel vár az iskolaév kezdetén.

Jelentkezni lehet a következő címen és telefonszámon:
0903 202 518, Klapka utca 61, Észak-Komárom
További információk:
Weboldal
FB-oldal

proamerciana-3-960x

Szólj hozzá!