Város 2016. 01. 04.

Újévi fogadalom: 2016-ban megtanulok egy idegen nyelvet!

Ha új év, akkor itt a nagy fogadalmak ideje. Megfogadjuk, hogy mától kezdve egészségesebben élünk, többet mozgunk – és hogy végre megtanulunk idegen nyelvet.

A PRO AMERICANA nyelviskola igazán jó választás lehet, ha ez utóbbi lenne a célunk. Az immár 20 éve működő komáromi székhelyű nyelviskola angol, német, spanyol és szlovák nyelvoktatással foglalkozik. A nyelviskola saját munkafüzetből oktatja a legkisebbeket, amelynek a közelmúltban jelent meg a harmadik, újított kiadása. Az iskolásokat, nagyobb gyerekeket pedig interaktív tábla is várja.

Jól használható kis csoportos foglalkozásokon, a gyerekek imádják.

Ezzel érdekesebbé és izgalmasabbá tehető a nyelvtanulás, könnyebben leköthető a figyelmük. Az interaktív tábla valójában egy kinagyított táblagép (tablet), amit irányíthatunk a kezünkkel, vagy laptoppal is. Segítségével minden korosztály számára játékos gyakorlatok érhetők el. A világhálóra csatlakoztatva számos, a nyelvtanulás szempontjából hasznos feladatsort, filmet, játékot illetve zenét tölthetünk le – hogy igazán szórakoztatóvá váljon az óra a kamasz gyerek számára is.

A PRO AMERICANA 20 éve van jelen Szlovákiában. A visszajelzések alapján akik az ő módszerük alapján ismerték és szerették meg idegen nyelvet, későbbi nyelvtanulmányaik során kiváló eredményeket értek el, legyenek azok akár gyermekek, akár felnőttek.

Egyszóval új év, új kezdet, új elhatározás: tanuljon ön is szórakozva, és érje el céljait a PRO AMERICANA nyelviskolával!

Elérhetőségek:
Európa Udvar – Holland ház, Komárom
tel: 035 7730 952, 0903 202 518
e-mail: proamericana@proamericana.sk
www.proamericana.sk
www.facebook.com/proamericana

IMG_7704-681x454
A Pro Americana székhelye

Szólj hozzá!