Mix Dél-komárom 2018. 05. 28.

Új játszótérrel ünnepelte szülinapját a Színes Óvoda

Születésnapi torta, egész napos programok, új játszótér – egyebek közt ezekkel ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját pénteken a szőnyi Színes Óvoda – írja a komaromhirado.hu

Pénteken ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját a szőnyi Színes Óvoda. A nap első felében a gyerekek játékos feladatokkal szórakoztatták az óvónőket és dajkákat, ami után előkerült az óvoda színes születésnapi tortája is.

Délután ünnepi műsor következett, mely a Sárga tulipánok, az óvoda néptánccsoportjának műsorával kezdődött. Az ünnepségre meghívást kaptak az óvoda volt dolgozói és korábbi vezetői mellett a partnerek és az intézményt támogató civil szervezetek is. Molnár Attila, Dél-Komárom polgármestere, valamint Kreft-Horváth Loránd alpolgármester is ünnepi köszöntőt mondott.

Győrffy Tünde óvodavezető beszédében ezt követően úgy fogalmazott, hogy a jubileum arra kötelezi az intézményt, hogy visszaemlékezzenek, rendezgessék emlékeiket és közben számba vegyék az eltelt esztendők tapasztalatait, azokat a megteremtett értékeket, hagyományokat, melyek megformálták az óvoda arculatát, és azokat az embereket, akik munkájukkal, szolgálatukkal valamennyien hozzájárultak az intézmény jelenben képviselt értékeinek megalapozásához.

Az ünnepség után Czunyiné Bertalan Judit a térség országgyűlési képviselője, Molnár Attila polgármester, Kreft-Horváth Loránd alpolgármester és Győrffy Tünde óvodavezető adta át a gyerekeknek a Színes Óvoda önkormányzati támogatásból felújított játszóterét.

(komaromhirado.hu)