Mix 2019. 03. 20.

Új munkatársát keresi a családias jellegű Matricaria gyógyszertár

A komáromi Eötvös utca 21-es szám alatt (Wigwam épülete) található Matricaria gyógyszertár alapfilozófiája a családias hangulat és a vásárlók segítése, mely a gyógyszerek kiadásánál jóval messzebbre mutat. Az immáron több mint 10 éve működő gyógyszertár a jövőben újabb szolgáltatások bevezetésén dolgozik, melyhez csapatuk legújabb tagját is keresik.

A Matricaria gyógyszertár családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit 2008-ban, ez pedig a mai napig áthatja a gyógyszertár mindennapjait. “A kezdetektől egy családias jellegű gyógyszertár megnyitása volt a célunk. Nálunk az első helyen az emberek állnak. Kollégáinkat baráti és rokoni szálak kötik egymáshoz, ügyfeleink pedig jóval többek egyszerű vásárlóknál. Mottónk a hatékony és minőségi segítségnyújtás, melyhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció. Ezért bátorítunk minden vásárlónkat arra, hogy merjen tőlünk kérdezni – mondta el a Matricaria vezető gyógyszerésznője, Mgr. Danka Cziborová.

A komáromi Eötvös utcán található gyógyszertárban a termékek kiadása mellett további szolgáltatások is várják az ügyfeleket. A különböző teszteknek köszönhetően ugyanis jó pár betegség időben kiszűrhető, akár már a gyógyszertár falai között is. ”Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, hiszen az egészségi állapot megőrzése mellett pénzügyileg is kedvezőbb megoldás a prevenció, mint a gyógyszerek vásárlása. A hagyományos vérnyomásmérés mellett vércukrot, koleszterinszintet, lisztérzékenységet és a felhalmozódott zsírok mennyiségét is meg tudjuk mérni, valamint Helicobakter vagy Candida-fertőzés jelenlétét is meg tudjuk állapítani. Emellett segítséget tudunk nyújtani az olyan otthon elvégezhető tesztekben is, melyek a székletben lévő vért is ki tudják mutatni. Továbbá szívesen konzultálunk ügyfeleinkkel, így tanácsot tudunk adni a gyógyszerek helyes adagolásában és, hogy gyógyszereik mely további készítményekkel vagy élelmiszerekkel fogyaszthatóak együtt” – tette hozzá a gyógyszertár vezető gyógyszerésznője.

A Matricaria gyógyszertár a közösségi oldalakon is aktív szereplőnek számít, Facebook oldaluk (Lekáreň Matricaria) napközben is várja az üzeneteket és kérdéseket: “Igyekszünk minél gyorsabban válaszolni az oldalunkra érkező üzenetekre és mindenkit arra biztatunk, hogy használja ezt a lehetőséget. Szeretnénk tovább szélesíteni a lakosság ismereteit a betegségekkel és a gyógyszerekkel kapcsolatban, valamint szeretnénk folyamatosan szélesíteni kínálatunkat Komáromban még nem elérhető dolgokkal, szolgáltatásokkal. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy további munkaerővel bővítsük csapatunkat. Nemtől és kortól függetlenül, akár pályakezdő gyógyszerészek jelentkezését is várjuk – mondta el végezetül Mgr. Danka Cziborová.

A Matricaria gyógyszertár tehát várja mindazon gyógyszerészeket, akik egy családi jellegű, ügyfélközpontú és állandóan fejlődő munkahelyen képzelik el jövőjüket. Jelentkezni a helyszínen, az Eötvös utca 21-es szám alatt (Wigwam épülete) lehet.