Sport Dél-komárom 2021. 02. 05.

Újabb magabiztos győzelem egy elhalasztott mérkőzésen!

Az NB II. férfi felnőtt bajnokságban az Észak-nyugati csoport 10. fordulójában a komáromi fiúk az Alsóörsi SE csapatát fogadták január 28-án a Városi Sportcsarnokban. A találkozó 32:24-es fölényes dél-komáromi győzelemmel zárult – írja a komarom.hu.

Kisék Bence, csapatunk irányítójának értékelése szerint:

– Összességében egy jó tavaszi szezonkezdő mérkőzést tudhatunk magunk mögött. Az alapozás során a hangsúly a megfelelő fizikai állapot megszerzésén volt, a labdás gyakorlatok természetesen így sem maradtak el. A vírus miatt nem volt lehetőség edzőmérkőzésre, így a főpróba az első bajnoki mérkőzés volt. Helyenként kifejezetten jó tempót játszottunk a mérkőzés során. Kevés technikai hibánk volt, ennek eredménye gördülékeny támadójáték lett. Sok keresztmozgással sikerült megbontani az alsóörsi csapat hatos falas védekezését. Mind védekezésben, mind támadásban van még fejlődési lehetőség, és azon leszünk, hogy meccsről meccsre jobban teljesítsünk!

Jaczkó Márk csapatunk beállója kiemelte:

– A mérkőzés első pár percében kapkodva játszottunk, ami meg is látszódott az eredményen. A félidő közepén a védekezés összeállt így sikerült egy nagyobb előnyt szereznünk, ami egy 6 gólos félidei vezetést eredményezett. A második félidőben sikerült megtartani az előnyünket, így magabiztos győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont.

A Komárom VSE felnőtt férfi csapata legközelebb február 18-án, vasárnap 18 órakor lép pályára Szentgotthárdon!