Mix 2024. 05. 30.

Újabb szabadidőparkot nyerhet Komárom

Újabb szabadidőparkot nyerhet Észak-Komárom, ezúttal a Kaufland áruházlánc által meghirdetett szavazós játékon. A verseny május 30-án kezdődik és július 3-án zárul – írja a Delta hetilap.

A szavazáson alapú versenyen összesen hét város vagy városrész nyerhet egy sport- és szabadidőparkot. A szavazatok számlálásánál figyelembe veszik az adott város lakosainak számát – egy népesebb településen egy szavazat kevesebbet ér majd, mint egy kisebb városban.

A szabadidőpark gördeszkás elemeket, streetball kosárpályát, pingpongasztalt, workout konstrukciót, mászófalat, padokat és asztalt, bringaállványt, szemeteskosarat és zöld növényzetet is magába foglal.

Szavazni a kauflandpark.sk weboldalon keresztül lehet, május 30-tól július 3-ig. Az első voksolás előtt regisztrálni kell: az e-mail cím és a telefonszám megadása után egy szöveges üzenet kapunk egy kóddal, aminek beküldésével befejezzük a regisztrációt. Innentől kezdve naponta – bejelentkezés után – legfeljebb egy szavazatot adhatunk le.

Mint mindig, most is a  Žihadielko pre Komárno elnevezésű facebook-csoport segíti városunkat, hogy újabb szabadidőparkkal gazdagodjunk :)