Mix 2018. 06. 13.

Újonnan nyíló komáromi irodájába keresi munkatársait a PrimStock

A PrimStock egy nemzetközi cég, amely egy újabb irodáját nyitja meg, ezúttal Komárom városában. A PrimStock a legrangosabb tőkepiaci közvetítők közé tartozik, a legkiemelkedőbb külföldi partnerekkel. Piaci elemzésekkel, gazdasági adatok feldolgozásával és aktív mentorálással foglalkozik a tőkepiacok területén.

A cég olyan kitartó és eltökélt kereskedőket keres, akiknek világos elképzelésük van arról, hogy milyen anyagi juttatásokban szeretnének részesülni egy stabil cégnél. A cég által kínált fizetés jóval meghaladja az átlagot. A tőkepiaci és az OTC piaci (Tőzsdén kívüli ügyletkötés) foglalkozások a világon a legjobban fizetett munkák. Várjuk azok jelentkezését, akik kiemelkedő karriert szeretnének, reális lehetőségekkel és egy év kitartó munkával akár havi négy-ötezer eurót szeretnének keresni.

Új munkatársaink, kereskedőink intenzív iskolázáson, tréningeken vesznek részt, tapasztalt tőkepiaci mentorokkal. A PrimStock-nál az ajtók nyitva állnak, mind a tapasztalt kereskedők előtt, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, de ugyanúgy a friss diplomások előtt is. Bárki részt vehet a toborzáson.

A cég új munkatársakat keres, elsősorban teljes munkaidőre, de akár részmunkaidős vagy önálló vállalkozókat is. A kiemelkedő juttatások az alapfizetésből, havi, negyedéves illetve a személyes bónuszokból áll össze. A PrimStock-nál elsőosztályú vezetést, értékelést és biztos hátteret talál, de ugyanúgy elvárjuk a maximumot munkatársainktól is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne nemzetközi csapatunk tagjává válni, anyagilag függetlennek lenni, egy éven belül saját csapattal rendelkezni, három éven belül saját irodát vezetni és öt éven belül teljesen bebiztosítani a jövőt, nézze meg a www.primstock.sk oldalunkat és küldje el életrajzát a nabor@primstock.sk címre.

Tapasztalt mentoraink keresni fogják és megbeszélünk egy személyes találkozót.