Régió 2015. 06. 29.

Ünnepelj Te is a pati wellness szállodával!

Nagyszabású parti készülődik Dél-Szlovákiában! A Wellness Hotel Patince**** július 3-5-én nyitja meg hivatalosan a nyári szezont, emellett ekkor ünnepli 9. születésnapját. Ráadásul ezen napon hirdeti ki a Wellness Hotel Patince Legszebb Arca nevezetű szépségverseny győztesét.

Július első hétvégéjén Pat életre kel. A pati wellness hotel látogatóit számtalan szórakoztató program és játékos verseny várja. A vendégeket Peter Cmorík, a Szlovákia SzuperSztárt Keres II. győztese hozza majd lázba slágereivel. Felhevült testünket azonnal le is hűthetjük egy fergeteges, táncos hab-partin. A táncművészet rejtelmeibe a Vivas Dance gyönyörű táncoslányai vezetnek majd be. Brazil hangulattal is megtelik a pati levegő, a Tambores nevű dobos csapatnak köszönhetően. Brazil ritmusban verik majd a tam-tamot, ez a zene, köszönhetően rendkívüli energikusságának, az egész világon közkedvelt. Csinos lányokkal elsősorban július 5-én találkozhatunk, ekkor hirdeti ki a hotel, ki lett a Wellness Hotel Patince Legszebb Arca. A szépségverseny győztesát exkluzív nyeremények várják.

Kezdd te is egy fergetes bulival a nyári szezont! A nagyszerű programok mellett tíz termálvizes medence, négy csúzda, egy nagy élménymedence és a legkisebbeknek gyermeksarok (felügyelettel) várnak rád! A hotelban Szlovákia legnagyobb fedett élménymedencéje található. A sport szerelmesei kerékpározhatnak vagy görkorcsolyázhatnak a közeli biciklisúton. A hotel kerékpárt és görkorcsolyát is kölcsönöz. A horgászok pedig a hotel tavacskájában hódolhatnak szenvedélyüknek.

További információk: www.wellnesspatince.sk

Szólj hozzá!