szombat, február 24. - Mátyás (hu) - Matej (sk) 1 EUR = 313 HUF -3 °C 24.2.2018, Sob Lekáreň Matricaria Eötvösova ul. 3195/21, 94501 Komárno 8:00 - 20:00
Város

Megújul a Holt-Vág és környéke

Fontos fejlesztések valósultak meg az elmúlt időszakban a Holt-Vág partján.

Fontos fejlesztések valósultak meg az elmúlt időszakban a Holt-Vág partján, amelyek nem csak kényelmesebbé teszik a pihenést, de a víz minőségét is jelentősen javítják. A rendezett körülmények egyre több pihenni vágyót vonzanak, és az ottani szolgáltatások is bővülhetnek.

Stubendek László polgármester a helyszíni sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a Holt-Vág és térsége valamennyi komáromi lakosnak szívügye. Olyan területről van szó, melyet ápolni és védeni kell. A cél elérése érdekében több konkrét elképzelés volt említve, melyekből mára számos meg is valósult. Mindebben oroszlánrészt vállalt a vízgazdálkodási vállalat, de Komárom is hozzátette a magáét.

A város részt vállalt a földmunkákban, pótolta a forgalomirányításhoz szükséges táblákat, megszüntetve ezáltal a “vad járatokat”, biztosítva a nyugodt pihenés lehetőségét a kikapcsolódni vágyóknak, továbbá biztosította és a jövőben is biztosítja majd a kaszálást és a szúnyogirtást a part területén. A Holt-Vág a szúnyogirtás kapcsán kiemelt terület, így a jövőben sokkal gyakrabban lesz szórva az említett szakasz.

-Komárom Város-

FEL