hétfő, május 20. - Bernát, Felícia (hu) - Bernard (sk) 1 EUR = 326 HUF 13 °C
Régió

Szombaton újra dübörög a rock Karván

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Komáromi járásban található kis településen, Karván a hagyományos Rockfesztet. Ha január, akkor Karva, Have-Rock és fókuszban a zúzós zenék. Tehát, 28-án, szombaton 18 órától indul a mandula a helyi kultúrházban. A fesztivál évről évre a rock nagyágyúival kedveskedik az érdeklődő nagyközönségnek. A gazdasági válság sem szegte a kedvüket, és a fellépők névsorára pillantva, feltehetőleg nem okoznak csalódást. 18 órától, a komáromi Corelosa kelti a zavart. 19:30-tól a magyarországi Historica zenekar vendégszerepel újra Felvidéken, akik dalaikban a magyar történelem eseményeit dolgozzák fel, és nagy népszerűségnek örvendenek tájainkon is. A srácok portálunknak elmondták, nagy örömmel tesznek eleget a meghívásnak, hiszen mindig melegség tölti el szívüket, ha testvéreiknek zenélhetnek. December 16-án megjelent az első nagylemezük-Kis magyar historica címmel, amely remekre sikeredett. A Szia Komárom munkatársa kedves ajándékot kapott a bandától, mivel karácsony előtt a postásnak elég volt egyszer csengetnie, és átadta a zenekar korongját, tiszteletpéldányként! Karvára látogat a Historica Baráti Kör is, amelynek tagjai elkísérik kedvenceiket szinte az összes fellépésükre a Kárpát-medencében.

Zorall

21 órától az 1998-ban, pozsonyi fiatalokból alakult, kemény rockot játszó Expired Passport csap a húrok közé. Majd a Feszt fő attrakciója, ha lehet ilyet állítani, mert számunkra mindenki egyformán kedves, a Zorall fokozza a tébolyt. Ha még ez sem elég, jön az Ayers Rock. Hogy éjfél után se unatkozzunk, 1-től a BRB, majd 2 órától pedig a Psychozis zenekar zúz hajnalig.

A Karvai Rockfesztre a beugró 7 euróba fáj. Érdemes kicsengetni és megjelenni a kultúrban! Mi ott leszünk! Ti? Szóljon a ROCK!

(ha, sziakomarom)


FEL