péntek, április 27. - Zita (hu) - Jaroslav (sk) 1 EUR = 312.8 HUF 9 °C 27.4.2018, Pia Lekáreň Pri Váhu Jazerná 15, 94501 Komárno 18:00 - 21:00
Mix

Zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a városi rendőrök

A közelmúltban a Vasút utcai piac közelében lefoglalásra került egy hátizsáknyi zárjegy nélküli cigaretta

“A közelmúltban Komáromban, a Vasút utcai piac közelében a Komáromi Városi Rendőrség hatékony közbelépésének köszönhetően lefoglalásra került egy hátizsáknyi mennyiségű zárjeggyel el nem látott cigaretta – írja a Dunatáj. – Az árut terjesztő komáromi illetőségű lakossal együtt a lefoglalt áru az illetékes szerveknek lett átadva, melyek az ügyben jelenleg további intézkedéseket foganatosítanak.

A Komáromi Városi Rendőrség szeretné a lakosok figyelmét felhívni, hogy valószínűleg gyenge minőségű, az egyik nagy amerikai dohányipari cég márkajegyeivel ellátott hamisítványról van szó, melynek megvásárlásával nemcsak az államkasszát, hanem saját magunkat is megkárosítjuk. Kérik a lakosságot, hogy utcai árusoktól soha ne vásároljanak ilyen terméket, és az ilyen jellegű illegális tevékenységgel kapcsolatos információikat személyesen, illetve a 159–es ingyenes telefonszámon továbbítsák a rendőrség felé.”

Segítségüket a Komáromi Városi Rendőrség előre is köszöni!

FEL