Sport 2020. 01. 22.

2021-ig hosszabbított a KFC-vel Saláta Kornél

Alig három hónapja érkezett a komáromi KFC-hez a negyvenszeres szlovák válogatott hátvéd, Saláta Kornél, de jó teljesítményével már most sikerült meggyőznie a klub vezetőit a hosszabbításról. 2021-ig szóló szerződést írtak alá a felek.

Tavaly októberben adtunk hírt arról, hogy a KFC Komárno labdarúgóklub megszerezte csapatába a negyvenszeres szlovák válogatott hátvédet, Saláta Kornélt. A garamkövesdi születésű játékos hosszú kihagyás után tért vissza a pályára komáromi színekben, hiszen még tavaly márciusában szenvedett térdszalagszakadást, a felépülés pedig egészen őszig váratott magára.

Az elmúlt években a pozsonyi Slovanban, a DAC-ban, az oroszországi FK Rosztovban és a Szombathelyi Haladásban is megfordult játékos az őszi idény hajrájában végül három bajnoki mérkőzésen viselte a KFC mezét.  Jó teljesítményének köszönhetően pedig a felek – a szurkolók nagy örömére – megállapodtak a hosszabbításban is, melynek értelmében 2021-ig a klub kötelékében maradhat a védő.

?? Saláta Kornél 2021 júniusáig meghosszabbította szerződését klubunkkal!?? Kornél Saláta predĺžil zmluvu s naším klubom do júna 2021!

Közzétette: KFC Komárno – 2020. január 18., szombat