Kultúra 2019. 12. 18.

A komáromi Aylen’s Fall az új lemezére készül

Ahogy a zenekar basszusgitárosától, Osváth Lajostól megtudtuk, a zenekar nem kis fába vágta a fejszéjét, egy igazi „nagylemezt” terveznek ugyanis kiadni. Az új dalokat először a Rév-ben adták elő novemberi koncertjükön.

Az új szerzeményeket, köztük három magyar nyelvű alkotást nagyon jól fogadta a közönség, a közel két és fél órás koncertet gyakorlatilag végigtombolta a nagyjából 150 fős tömeg, ami manapság nagyon jónak számít, főként, hogy a koncert a saját szerzeményekre fókuszált. Fűszerezésként azért Nirvana és Alice in chains dalok is elhangoztak a banda előadásában.

A lemezbemutatót egy magyarországi csapat, a Superunknowns – Sound Garden tribute vezette fel, akik kellőképpen beizzították a közönséget, így az Aylen’s Fall-t a koncert kezdetétől remek hangulat fogadta a színpad előtt, ami a buli végéig ki is tartott.

„Személy szerint én az egyik legjobb, ha nem a legjobb koncertünkként éltem meg ez a bulit. Remek hangulat uralkodott, amit Székely Marciék, azaz a Superunknowns, továbbá Piroska Piri Ádám, és végül, de nem utolsó sorban a remek közönség alapoztak meg. Szívből köszönjük mindenkinek ezt az élményt!” – mondta el a koncertről Osváth Lajos.

A zenekar következő koncertje december 20-án kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi Soul Hunter klubban egy jótékonysági est keretén belül, ahol a Hope Red, a The Butchers és a Totalica társásaságában lépnek fel a srácok. A koncert bevételét a zenekarok a peredi Kollár Natália műtétjére ajánlották fel. Erről további információk itt találhatók:
https://www.facebook.com/events/489889898300621/