Régió 2016. 02. 08.

Ismerkedj meg Te is a jövő szakmáival Bátorkeszin!

Különleges szakot indít el szeptembertől a Bátorkeszi Magán Szakközépiskola. A modern kor kihívásaira reagáló marketingszakember négyéves képzés érettségit, ezzel együtt pedig szakmát is nyújt a diákoknak. Olyan diákok jelentkezését várják, akiket érdekel egy új, divatos, jól fizető szakma, akiket vonz a reklámok világa, akik kreatívak és szeretik a kihívásokat.

Untitled-1

A 15 éve működő iskola idén vált önálló jogalanyiságú intézménnyé. Az elmúlt években különböző hazai és külföldi versenyeken, szakmai napokon és egyéb rendezvényeken bizonyította, hogy komoly munka folyik az épület falai közt. A tanulók megszámlálhatatlan eseményen méltó módon képviselték már az iskolát. A jelenleg is működő vendéglátóipar és idegenforgalom elnevezésű szakon tanuló diákok nemcsak hazai gyakorlati helyeken, hanem neves külföldi hotelekben is találkozhatnak a szakmájuk gyakorlati részével. Az iskola nagy figyelmet fordít arra, hogy a tanulmányokat ne csak elméleti, hanem gyakorlati síkon is tökéletesen elsajátítsák.

Az évek során az iskola arculata folyamatosan igazodott a kor elvárásaihoz és állandó megújulás jellemezte. Az oktatás minősége mellett mindig figyelmet kapott az olyan értékek követése, mint a családias légkör megteremtése, az odafigyelés, és az, hogy biztonságban érezzék magukat az iskola falain belül. Igyekeznek  stresszmentes környezetet kialakítani, hogy az órák közti szünetben nyugodtan kifújhassák magukat, beszélgessenek, barátságokat kössenek. A tetőtérben berendezett, TV-vel és kanapéval ellátott pihenő is mind a diákok kényelmét szolgálja.  Különböző tanulmányi programok színesítik az iskolában eltöltött éveket, ahol jól megfigyelhető a kis közösség összetartozása. Az iskola facebook oldalán pedig nyomon követhető az a változatos program, amelyben a tanulóknak része van.

A februári nyílt napokon nemcsak a már működő szakmák életébe leshetnek be az érdeklődők, hanem a következő tanévtől induló új ágazatról is lekerül a lepel. Interaktív program vár mindenkit: az iskolába látogató diákok megleshetik a leendő szakembereket munka közben, és miután a hotelakadémiások vendégül látták őket, belekóstolhatnak akár a reklámfotózás világába is!

Az iskola továbbra is indít magyar nyelven négyéves tanulmányi képzést kozmetika illetve kereskedelmi akadémia szakon, ötéves képzést vendéglátóipar és idegenforgalom szakon, illetve hároméves tanulmányi képzést, ahol a következő szakmákat sajátíthatják el az érdeklődő diákok: autószerelő, fodrász, cukrász, pincér, szakács, vendéglátó, pék.

Várnak minden kedves érdeklődőt a nyílt napokon és az év többi napján is!

Tanulj szakmát anyanyelven! Tanulj szakmát Bátorkeszin!

(Tóth Marietta és Csákvári Ágnes)

Szólj hozzá!