Mix 2019. 04. 16.

Ismét egyedi újítások várhatóak a bátorkeszi Griff Restaurant & Pension-ban

A Griff Restaurant & Pension két éve nyitotta meg kapuit a Komáromtól 29 km-re található Bátorkeszi községben, az azóta eltelt időben pedig a környék egyik legkiemelkedőbb és legkedveltebb vendéglátóhelyévé nőtte ki magát. Az étteremben a tavalyi, régiós szinten is egyedülálló fejlesztések után pedig most újabb újításokon dolgoznak.

A Griff Restaurant & Pension az elmúlt két évben rendszeresen jelentkezett fejlesztésekkel vendégeik számára. A kapacitás folyamatosan bővítésének köszönhetően már több mint 100 fős lakodalmakat, vagy egyszerre akár három kisebb rendezvényt is le tudnak bonyolítani az étteremben. Az ételek és italok széles választéka, valamint a szálláshely szolgáltatása mellett további egyedi újítások is megvalósultak a bátorkeszi vendéglátóhelyen. A kellemes környezet az elmúlt egy évben immáron egy kinti konyhaként is üzemelő kültéri kemencével, üvegterasszal és a családosok legnagyobb örömére játszótérrel is gazdagodott.

Az újdonságok kivétel nélkül pozitív fogadtatásban részesültek, ez pedig arra bátorította a tulajdonosi kört, hogy a jövőben további különlegességekkel jelentkezzenek: Nagyon kedvelt lett vendégeink körében a malacok és csülkök sütésére is alkalmas kinti kemence, valamint az élőzenés estek, melyekkel most már rendszeresen, kéthetente találkozhatnak. Terveink szerint a nyáron több alkalommal is kivonul majd az egész konyhai rész a kültéri kemencéhez egy speciális grill étlappal, hogy még nagyobb teret engedjünk a régiós szinten is egyedülálló kültéri kemencénknek. A jövőben az általános étlapunk is kicsit átalakul, aminek összeállítását egy profi, a budapesti Bock bisztró egykori szakácsa vállalta magára. Szeretnénk még inkább a magyaros és a falusi ételekre helyezni a hangsúlyt. De persze a közkedvelt ételeink, mint például a pizzák és a gyros, továbbra is megtalálhatóak lesznek kínálatunkban“ – mondta Gonosz Péter, a Griff Restaurant & Pension tulajdonosa.

A Griff étterem csapatával az előző évekhez hasonlóan idén is találkozhatunk majd a Komáromi Napok ideje alatt, ráadásul egyedülálló módon immáron két helyszínen is: “Az idei fesztivál ideje alatt már nemcsak a Duna Menti Múzeum szomszédságában, de a Szentháromság-szobor környékén is megtalálhatóak leszünk. A különböző helyszíneken pedig különböző ételek közül lehet majd válogatni. A múzeumnál a már megszokott vásári ételeket, kolbászokat, májakat és pecsenyéket fogjuk kínálni, míg a másik helyszínen az exkluzívabb ételek kerülnek terítékre. Itt különböző steakek, tésztafélék, saláták és egyéb ínyencségek közül válogathatnak majd vendégeink, melyeket profi szakácsok készítenek el számukra” – mondta el búcsúzóul a Griff Restaurant tulajdonosa.