Mix 2020. 06. 19.

A komáromi Geovana Gelato fagyizó egyedi újdonsággal érkezik a szlovák piacra

Nem minden fagylalt egyforma. Ezt nagyon jól tudják a családi vállalkozásként immáron 30 éve tevékenykedő Geovana Gelato fagyizóban is, ahol a szaktudás állandó bővítése mellett a folyamatos újdonságok bevezetésével hívják fel magukra a figyelmet a jeges finomságok világában. A minőségi fagylalt híre így nem csak Komáromban és Szlovákiában, de külföldön is egyre jobban terjed. 

Családi receptúra és helyi alapanyagok

Ha fagylaltról van szó, a legtöbbeknek valószínűleg egyből Olaszország ugrik be. Természetesen a Geovana fagyi gyökerei is ide nyúlnak vissza, hiszen számos elsőosztályú alapanyag és a családi vállalkozás hosszú évek alatt tökéletesített receptúrájának eredete is innen származik. A Geovana gyártási technológiája az alacsony fordulatszámon történő, lassú és lágy keverésen nyugszik, aminek köszönhetően kevesebb levegő kerül a masszába. Így a végeredmény nem más, mint egy selymesen krémes fagyi, mely ez esetben ráadásul alacsony zsírtartalommal is rendelkezik. A helyi termék képét a #madeinslovakia kifejezés és a fagyizó komáromi otthonán kívül a minőségi helyi hozzávalók használatával is erősítik, melyek a különböző sorbetek alapjául szolgálnak.

Egyedi fagylaltozó

A Geovana Gelato nem csak a receptúrában különbözik a többi fagylalttól, de csomagolásával is korszakalkotó. A családi vállalkozás ugyanis Szlovákiában elsőként kezdte el az üvegpohárban történő tárolást, mely azon kívül, hogy lehetővé teszi a fagylaltok kifogástalan tálalását, a hulladékmentes életfilozófiával is összhangban van. Valamennyi ízesítés egy-egy fém fedéllel ellátott, újrahasznosítható üvegpohár csomagolást kap. A szimpatikus külsőhöz pedig rendkívüli tartalom is társul. Az egyes üvegpoharak 12 különböző fagylaltot rejtenek, köztük alacsony cukortartalommal rendelkező finomságot a cukorbetegek részére, magas proteintartalmú nyalánkságokat sportolók számára, sőt, akár négylábú kedvenceinket is meglephetjük a speciálisan kutyák részére kidolgozott receptúrának köszönhetően.

Fagylalt otthon, vagy útra

A Geovana fagyizóban a poharas tálalás mellett a klasszikus, gombócos fagyi élményét is átélhetjük. Egyedi ízesítései kipróbálhatók a Komárom belvárosában található sétálóutcán, a kínálatból összesen 8 tejes fagyi és 8 gyümölcsös sorbet közül válogathatunk, melyek vegánok és laktózmentesek. A fagylaltozó néhány ízét emellett gluténmentes és alacsony cukortartalmú verzióban is kérhetjük. A sorbetek pedig pálcikával, jégkrém formájában is kaphatók, selymes tej- vagy étcsokival leöntve. Szintén különlegességnek számít a különböző ízesítésű csavart fagylalt, mely aktuális kínálata megtalálható a Geovana közösségi oldalain. A hűsítő édességek mellett a forró italok terén is elsőrangú ízekben lehet részünk, hiszen többek között a minőségi olasz ILLY termékekből is választhatnak a kávérajongók.  

Csatlakozz a Geovana családhoz!

Már-már valódi bűn nem osztozni a fagylaltozás örömében. Ennek szellemében a Geovana fagyizóban az üvegpohár mellett a termo csomagolás is segít abban, hogy fagylaltjaink akár egy kétórás utat is a megfelelő állapotban vészeljenek át, míg megérkeznek egy céges rendezvényre, vagy születésnapi ünnepségre. A pultban lévő fagylaltok és a kínálatban lévő jégkrémek választékából egyaránt kedvünkre csomagoltathatjuk be a kiválasztott jeges édességeket. A fagylaltozás élményével azonban nem csupán szeretteinket ajándékozhatjuk meg. Hiszen ha éttermet, vagy cukrászdát vezet, a Geovana fagylaltjai tökéletes kiegészítői lehetnek vendéglátóhelye kínálatának. További információért érdemes ellátogatni a Geovana Gelato komáromi üzlethelyiségébe, a Nádor utca 25 szám alá, vagy érdeklődjön az evelyn@geovana.sk e-mail címen vagy a +421 905 291 923-as telefonszámon. Az újdonságok és az aktuális kínálat megtalálhatók a www.geovana.sk weboldalon és a Geovana Gelato Facebook-oldalán is.