Sport Dél-komárom 2018. 01. 29.

A sportot ünnepelte Dél-Komárom

Az idei Sportünnepen, ahogy az már évek óta lenni szokott Dél-Komárom legjobb és legeredményesebb sportolóit, csapatait, edzőit díjazta a szakma és a városvezetés. Az ünnepségre a Városi Sportcsarnokban került sor január 27-én.

Az estet Beigelbeck Attila, a KVSE elnökének köszöntője nyitotta, majd a Jó tanuló – jó sportoló elismerések átadása következett.

Az Év Junior Sportolója elismerést a nők közül idén Horváth Lea (KVSE), a férfiaknál pedig Pekler Zalán sportlövő érdemelte ki.

Ez évben a Komárom Város Sportjáért díjat Szőnyi „Ironman” Ferenc ultratriatlonista, míg az utánpótlássportjért járó kitüntetést a Tempo Karate SE, a KVSE U14-es labdarúgócsapata, és a KVSE ritmikus gimnasztika szakosztálya kapta.

Komárom Város Közönségdíjasa Bognár Gergely az SZPK játékosa lett.

Az év csapata címet a Szőnyi Palánkdöngetők Köre érdemelte ki. Az év edzője Filep Imre a Tempo Karate SE vezetője lett.

Az Év Női Csapatsportolója díjat Huszár Ágnes (Szőnyi Palánkdöngetők Köre), férfi csapatsportolója elismerést pedig Musitz Balázs (KVSE labdarúgás) vehette át.

Az Év Sportolója a nők között Miskolczi Julianna (KVSE Sportlövészet), míg a férfiaknál Grónai Sándor (Alexandros Bulls Thai box és Kick-Box Klub) lett.

Fotó: Havasi Melinda