Város 2013. 03. 21.

ADAKOZZ!

Akármerre nézek, mindenhol anyagi gondok vannak. Az emberek, sőt még a nagyobb szervezetek is mindennapos harcot folytatnak az elemekkel. Mindeközben személy szerint azon töröm a fejem, hogyan válthatnám meg a világot.

help

Nos, nem vagyok mindenható, sajnos, de azért van néhány ötletem, hogy mit tehetnénk a közösség érdekében. Első nekifutásra kihelyeztem az oldalalam jobb felében egy Paypal-os rendszerű adakozási lehetőséget. Ide

mindenki tud küldeni pénzt, akár 1€-t is, aki úgy gondolja, hogy megbíz engem azzal, hogy azt a megfelelő helyre eljuttassam.

Mindehez elég egy internetes kereskedésre alkalmas bankkártya, de manapság már a hétköznapi Visa Electronokkal is megoldható a dolog. Akinek van paypal felhasználói neve, annak nem kell külön elmagyarázni, hogyan is működik a dolog. Akinek meg nincs, azok pusztán a kreditkártyájukkal tudnak küldeni pénzt. Természetesen ha ilyen indíttatásotok lenne, és nem boldogultok, nyugodtan írjatok nekem a fészbukon, vagy emailben (gerzson@bookmark.sk). Lehetőség van hozzájárulni a dologhoz készpénz eljuttatása esetén is. Ebben az esetben ezt az összeget én magam fogom a számlára elhelyezni, miután azt megkaptam a kezembe.

Az aktuális számlaegyenleget, és az esetleges mozgást (amikor ugye valakinek adunk belőle) mindig ezen az oldalon találjátok majd meg. Természetesen minden támogató nevét fel fogom tűntetni egy erre létrehozott listában, amit szintén majd itt tekinthettek meg. A magam részéről egy 100-assal nyitom a dolgot.

Amennyiben valaki pénzt fog igényelni, azt minden esetben a fészbukos oldalunkon fogjuk leközölni. A nyilvánosság fogja eldönteni, hogy tudunk-e segíteni, vagy sem. Bárki pályázhat majd egy kis segítségért, és biztos vagyok benne, hogy az arra igazán érdemesek meg is kapják a megfelelő hozzájárulást.

Természetesen hozzá is szólhattok a témához eme cikk alatt, várok minden építő jellegű ötletet.

Egyelőre ennyi! Ha van kérdés, ne kíméljetek!

 

forrás: http://www.napig.sk